Orange - gg, jak najkorzystniej?

Witam. Mam pytanie do użytkowników ORANGE - na kartę. Posiadam taryfę : orange POP. Chciałbym mieć gg w tele. (mój fon: d900i samsung) . Połączenie oczywiście byłoby poprzez GPRS, czy w tej taryfie co posiadam są jakieś pakiety internetowe czy coś ?? wiecie może ?:slight_smile:

Ps. na stronie orange zbytnio nie mogłem odnalezć coś ciekawego pasującego do mojej taryfy

wystarczy że sciągniesz gg. Nie ma żadnych pakietó ani nic. przeciętnie na dzień pobierze ci 30-50 gr przy naprawde dużym użytkowaniu. Na początku weźmie ci oczywiście więcej bo musi pobrac liste i inne

Tak są pakiety. To jest link, możesz dokładnie poczytać, na jakich zasadach to się odbywa:

http://www.orange.pl/portal/map/map/promotionspdet?id=2626622

Jeśli jakieś pytania - to pisz tu na forum.

No proszę to ja o tym nie wiedziałem :smiley:

Pakiet 20 MB w zupełności wystarcza na miesiąc pakiet 5MB szkoda kupować

To już według Twojego uznania.

Witam. Mam pytanie. Mam gg (nie mam żadnych wykupionych MB) i za zalogowanie płace 25gr. Jak siedzie na gg to nic więcej mi nie bierze. A czy jak wykupie pakiet 20MB to będę miał logowanie do gg za darmo??? Mam telefon w sieci orange

medalao , jeżeli masz pakiet wykupiony to będzie Ci z niego brało.

te pakiety to dobra rzecz, tylko czy ten 5 MB wystarczy na cały miesiąc, jeżeli się korzysta tylko z gg? Ktoś już próbował?

no tak ale było napisane że mam 1 tydzień za darmo a tutaj płace 25gr. za zalogowanie…

medalao , orange (jeszcze?) nie ma usługi gadu-gadu na takich zamych zasadach jak era, czy heyah (jak się mylę to mnie poprawcie)

W orange wykupuje się pakiety na połączenie z internetem : 20 mb, kosztuje 10 zł.

mylisz się bo ja mam orange i mam gadu gadu. Tylko za zalogowanie kasuje mi 25gr i mogę siedzieć ile chce za darmo, tylko początkowa opłata za zalogowanie. I właśnie mam pytanie czy jak wykupie pakiet to czy nie będę już płacił tego 25gr.???

medalao , chłopie, jak by orange wprowadziło gg to by to reklamowali tak samo jak era (lub przynajmniej byłby jakiś wątek na ich stronie).

Poza tym musisz mieć jakiś darmowy transfer skoro nic Ci nie bierze. Uwierz mi ja testowałem to gg i za każdym razem brało pieniądze za połączenie z internetem

To nie jest początkowa opłata, tylko rozpoczęcie transmisji GPRS w Orange 25gr/50KB.

aaa, dzięki:) Mam w orange gg. Pobrałem ze strony gg. Jak nie wierzysz to sam sobie pobierz. Sms o trości GGJ na numer 7136. I z zakładki pobierasz gg.

We wszystkich sieciach można mieć GG. Ja korzystam z JaduGadu i płacę tylko za pobieranie/wysyłanie danych GPRS.

no to jak troche stanieja pakiety MB w orange to też sobie ściągnę JaduGadu:)

tu niestety się zgodzę, orange ma najdroższe pakiety na rynku :/. Era za 5 zł ma bodajże 10-15 MB

no właśnie. W orange 5MB kosztuje 5zł natomiast w Plusie za 5zł jest 10MB a za 10 zł 20MB…

W Plusie się opłaca, ale jak nie masz nic na koncie, to pakiet jest wtedy wyłączany [lub nawet kasowany, nie wiem]. GG i w Orange działało i w Plusie.