Orange. Lewa ręka nie wie co robi prawa

Ktoś tych ludzi rekrutuje,. Zadaję proste pytania
-eee yy zaraz się dowiem
Klepią tyle siana i zatrudniają ameby?

Ameba jest najtańsza w utrzymaniu.

Mnie tam kiedyś przenieśli bez podpisania umowy kilkanaście numerów, przez 4 dni niemiałem telefonu.

Z drugiej strony, jak się okazało, że procedura przeniesienia była rozpoczęta bez umowy, tanio im to nie wyszło. :laughing:

Targałeś się po sądach, czy po infolini wystarczyło?

Nie, obudził się wtedy i nie wie co było dalej.

Nie targałem się po sądach, bo nawet nie musiałem. po prostu pani konsultantka, która reklamowała nową ofertę była pewna, że ją wezmę, ale się okazało, że PLUS niema zasięgu w dwóch lokalizacjach i nic z tego nie wyszło, a ona posłała do realizacji i potem z jakiegoś powodu nie mogła monitorować tematu. Nie pamiętam dokładnie, bo to było gdzieś w 2015 albo może 2016, jakoś tak kilka lat temu.

Generalnie to ta pani dostałaby po dupie gdybym wysunął jakieś większe roszczenia. Więc zadowoliłem się jedynie rocznym abonamentem za free na telefony i internet i wybrałem sobie darmowy aparat, który dostał ktoś tam w rodzinie.

Najlepsze, że w trakcie całego zajścia dostałem powiadomienie na sms, zadzwoniłem do konsultanta jednego i drugiego operatora i niby zostało to wyjaśnione a mimo to poszło dalej. A teraz od kilku lat jest opiekun i jak jest jakiś problem to on się tym zajmuje, więc nie narzekam na Orange.

Opiekun, br… brzmi czułbym się jak osoba niepełnosprawna, gdyby ktoś miał decydować, co dla mnie dobre. :wink:

Widzisz, opiekun jest po to, że jak coś nie działa, coś trzeba zmienić, załatwić itd. to nie dzwonisz na infolinię i czekasz, podajesz jakieś dane itp. tylko telefon do opiekuna, jest taki problem, sprawa itp. i on to ogarnia.

1 polubienie

U mnie w bloku też jest światłowód od Orange i blok ma swojego opiekuna. Jak nie działa sieć to nie dzwoni się na infolinię i inne pierdoły tylko do „opiekuna bloku” i on przyjmuje zgłoszenie i załatwia. wszystko. Taki jeden opiekun pod swoja opieka ma u nas na osiedlu pięć bloków. Fajne rozwiazanie bo w razie awarii wiadomo do kogo szybko dzwonić, kogo powiadamiać itp.