Czy może mi ktoś powiedzieć jak to jest z ważnością konta w Orange na kartę? Co ile muszę doładowywać je, i po jakim okresie blokują połączenia PRZYCHODZĄCE od nie zasilenia konta? No i tez jaki zestaw startowy polecacie?
Chodzi mi o to, ze ja nie będę praktycznie dzwonił ani pisał smsow, tylko ktoś inny będzie dzwonił do mnie bo ma jakieś tam darmowe numery.
Jeśli doladujesz za 50 zł to konto będzie ważne przez 3 miesiące. Ja mam orange free na kartę, bo dużo na necie siedzę, a ty możesz wejść na stronę internetową orange i zobaczyć wszystkie oferty na kartę i wybrać odpowiednią dla ciebie.
posiadałem kiedyś numer w orange na szczęście przeniosłem się do play bo tam nawet jak doładuję za 5zł masz ważność konta rok na wychodzące i 1,5 roku przychodzące i tak powinno być w każdej sieci :o
Na forum http://www.favore.pl czytałem, że 3 miesiące to na połączenia wychodzące (czyli TY do kogoś dzwonisz), a na PRZYCHODZĄCE (do ciebie) to 12 miesięcy od chwili doładowania. Oczywiście reszta się zgadza - dotyczy to doładowania karty za 50 zł/ na 3 miesiące.
No właśnie o to mi chodziło. A jaka startówkę polecacie, z jakim pakietem? Zastanawiam się nad tym Nowy Orange. Podkreślam, ze chodzi tylko o jeden numer z orange który ma do mnie dzwonić. No i może ja od czasu do czasu do tego numeru, żeby wykorzystać te środki co są na startówce… bo tak na co dzień używam tylko plusa.