Orange Sprzedaż Przelewów SMS -> Orange Free + naruszenie

Witam!

Kupiłem starter z Orange, następnie zmieniłem ofertę na Orange Free na kartę.

Doładowałem tę kartę SIM doładowaniem o nominale 100 zł - po to, aby otrzymać bonus w postaci transferu 6 GB,

a środki z konta postanowiłem sprzedać na Allegro w postaci przelewów SMS.

Po sprzedaniu kilku doładowań przelew sms dostałem SMS z jakiegoś 4-cyfrowego numeru, że naruszyłem Regulamin:

§ 31

Rozwiązanie i wygaśnięcie umowy

1. Operator może rozwiązać umowę o świadczenie usług telekomunikacyjnych w każdym czasie ze skutkiem natychmiastowym, bez odszkodowania oraz wcześniejszego uprzedzenia w razie:

(...)

1.4 wykorzystywania numerów abonenckich aktywowanych w sieci Operatora do kierowania do sieci Operatora ruchu telekomunikacyjnego z innych sieci telekomunikacyjnych bez zgody Operatora lub do kierowania ruchu telekomunikacyjnego w ramach sieci Operatora za pomocą adaptera bez zgody Operatora;

(...)

Proszę zatem o wyjaśnienie o co chodzi w tym punkcie (tak po polsku…) oraz

Czy sprzedaż środków z konta (za które wcześniej zapłaciłem!) jest nielegalna??

A jeśli powyższymi czynnościami nie naruszyłem regulaminu to za co karta mogła zostać zablokowana?

Czekam na pomoc, z góry dziękuję.

Pozdrawiam.

polecam kontakt z operatorem, skoro nie naruszyłeś (w swoim mniemaniu) regulaminu to sprawa zostanie odkręcona i konto zostanie odblokowane

Dziwne na allegro sprzedają startery z samymi 6gb 100zł pewnie sobie przelewają przelewem sms a tu się do ciebie uczepili za nie wiadomo co chyba po udostępnili tą usługę aby z niej korzystać ja bym złożył skargę …

ale nie wiem o co chodzi w tym komunikacie przecież ty nic z tego nie zrobiłeś !!