Witam!
Ostatnio po formacie komputera, gry z origina pobierają mi się z prędkością od 10 KB/s do 60 KB/s. Wszędzie indziej, np na steamie z normalną prędkością mojego internetu, czyli jakieś 11 MB/s. Jak temu zaradzić?
Mam podobnie, ale żadnego formatu nie robiłem. Zakupiłem Fife 19 a tu mi ściąga po 50kb/s. Ktoś coś?
Slimjet ma nawet dwunastokrotne przyspieszenie pobierania w zależności od ustawień. Co do FF - to allthemall można jeszcze uczynić szybszym. Z wolnych serwerów tak jest, o ile jakiś antywirus nie skanuje pobierania…
Mam to samo szukałem rozwiązania ale nic to nie daje pobieram fifę 19 i leci mi od 50 do 350 kb i nie więcej gdzie moje normalne pobieranie wynosi 7.5MB/s widocznie wina serwerów zostaje nam tylko czekać
Ostatnio serwery origina mają chyba problemy. U mnie występuje problem nawet z logowaniem do origina.
Ja tam z origina mogę pobrać jakąś aplikację, bo nie gram.
Ponad 2 s i pobrało się, czyli serwer origina szybki w tej chwili.
Też nie zauważyłem, żeby pobierało się wolniej, niż zazwyczaj.
Być może po prostu coś się przytkało na jakimś PoP’ie Akamai (z tej firmy korzyta Origin do wysyłania kontentu)
No u mnie na chwilę obecną z 90kb/s jest 470 tak że jest progress lecz nie zmienia to faktu ze dawno juz bym miał grę na kompie a nie czekał jeszcze 7h -_-
To może faktycznie przez serwery, bo po kilku godzinach prędkość zrosła do 400 KB/S ze 100