Witam,
chciałbym wprowadzić losowe wyświetlanie loga, tylko pojawia się problem, nie mogę nigdzie znaleźć pliku w którym znajduje się ścieżka do loga (na zdjęciu)

pomocy
Witam,
chciałbym wprowadzić losowe wyświetlanie loga, tylko pojawia się problem, nie mogę nigdzie znaleźć pliku w którym znajduje się ścieżka do loga (na zdjęciu)

pomocy
Jak mamy Ci niby pomóc? Ja tam nie potrafię czytać kodu z obrazka…Może jakiś kod?
Ale jaki ja mam Ci kod podać ? Jak napisałem wyżej nie mogę nigdzie znaleźć ścieżki prowadzącej to tego loga, i może ktoś tuttaj korzystający z oscommerce będzie wiedział w jakim pliku się znajduje
Nie znam sie na Oscommerce, ale jak klikniesz prawym przyciskiem myszy na logo to tam masz właściwości  Tam powinien być adres obrazka
 Tam powinien być adres obrazka 
Dzięki ale nie o to chodzi  klikając na zdjęcie dostaniesz ścieżkę do lokalizacji zdjęcia a ja szukam w jakim pliku ta ścieżka się znajduje
 klikając na zdjęcie dostaniesz ścieżkę do lokalizacji zdjęcia a ja szukam w jakim pliku ta ścieżka się znajduje 
no to w adresie powinieneś mieć dokładne dane co do lokalizacji 
Pzdr!
O jakim adresie mówisz ?
ło matko, jak sam nie potrafisz znaleźć to byś choc z google skorzystał
http://www.oscommerce.info/kb/227
chyba źle się wyraziłem to nie figuruje jako logo tylko jako baner (nazwa tego banera to banner_02.jpg)
– Dodane 11.01.2010 (Pn) 20:48 –
rozwiązane można zamknąć 
Nie wiem jakie modyfikacje były wprowadzane w tej wersji osC jaką masz ale standardowo górna część strony gdzie jest logo i główne menu jest w pliku ‘includes/header.php’