Cześć Grając ukończyłem całą kampanię znalazłem wszystkie Bronie ukryte nieśmiertelniki Ale gdy patrzę w statystykach online żołnierza na zadania kampania widnieje Informacja że mam wykonane 6/8 mam ukończyć misję na morzu Południowym Chińskim z wynikiem 10 000 Punktów i Singapur z wynikiem 19 000 aktualnie posiadam 0 Punktów przy każdej z misji dodam że na Battlelogu internetowym mam informację że ukończyłem te dwie misje z wymaganą liczbą punktów morze południkowo chińskie-19,350p i Singapur 22,750p a mimo to nie mam odblokowanych tych dwóch misji które powinny być w tym momencie odblokowane a mimo to Nadal mam 6/8 Ktoś może pomóc powiedzieć jak to naprawić
Widocznie program ich nie zliczył. Możesz spróbować je ponownie przejść, może się odwiesi.
Lordjahu Mam przechodzić każdą misję zaczynając od początku kończąc na ostatniej na jakim poziomie trudności ? a co jeśli zacznę od samego początku gry dojdę do końca i nadal się nie odblokuje ? zacznę grać od nowa ale nie mam pewności że jak przejdę wszystkie misje to to się naprawi nie mam pojęcia spróbuję
Wybierz tylko tę misję gdzie Ci nie zaliczyło wyniku. Przejdź ją i zobacz czy się zmieniły statystyki
Ok Lordjahu Będę grał Tą na Morzu i Singapur na poziomie wysokim i normalnym i zobaczymy czy to coś zmieni jeśli jest tak jak mówisz to to zadziała i odblokuje
Zrobiłem Misję SINGAPORE
23,025p poprawiłem swój wynik tyle mam teraz punktów a nadal w zadaniach Widnieje zdobądź w Misji Singapur 0/19 000
a punktów mam 23,025p a mimo to napisane jest ze mam zdobyć 19 000 punktów jak na liczniku jest nadal 0/19 000
No to widocznie jest jakiś błąd. Możesz spróbować skontaktować się z pomocą techniczną EA, lub zaakceptować taki stan rzeczy.
A w jaki sposób mogę się skontaktować z EA Support Jest gdzieś jakiś Email Do nich ??? albo Chat Online ?