Osiągnięcia za zadania z kampanii Battlefield 4

Cześć Grając ukończyłem całą kampanię znalazłem wszystkie Bronie ukryte nieśmiertelniki Ale gdy patrzę w statystykach online żołnierza na zadania kampania widnieje Informacja że mam wykonane 6/8 mam ukończyć misję na morzu Południowym Chińskim z wynikiem 10 000 Punktów i Singapur z wynikiem 19 000 aktualnie posiadam 0 Punktów przy każdej z misji dodam że na Battlelogu internetowym mam informację że ukończyłem te dwie misje z wymaganą liczbą punktów morze południkowo chińskie-19,350p i Singapur 22,750p a mimo to nie mam odblokowanych tych dwóch misji które powinny być w tym momencie odblokowane a mimo to Nadal mam 6/8 Ktoś może pomóc :slight_smile: powiedzieć jak to naprawić

Widocznie program ich nie zliczył. Możesz spróbować je ponownie przejść, może się odwiesi.

1 polubienie

Lordjahu Mam przechodzić każdą misję zaczynając od początku kończąc na ostatniej na jakim poziomie trudności ? a co jeśli zacznę od samego początku gry dojdę do końca i nadal się nie odblokuje ? zacznę grać od nowa ale nie mam pewności że jak przejdę wszystkie misje to to się naprawi :frowning: nie mam pojęcia spróbuję

Wybierz tylko tę misję gdzie Ci nie zaliczyło wyniku. Przejdź ją i zobacz czy się zmieniły statystyki

1 polubienie

Ok Lordjahu Będę grał Tą na Morzu i Singapur na poziomie wysokim i normalnym i zobaczymy czy to coś zmieni jeśli jest tak jak mówisz to to zadziała i odblokuje :slight_smile:

Zrobiłem Misję SINGAPORE
23,025p poprawiłem swój wynik tyle mam teraz punktów a nadal w zadaniach Widnieje zdobądź w Misji Singapur 0/19 000
a punktów mam 23,025p a mimo to napisane jest ze mam zdobyć 19 000 punktów jak na liczniku jest nadal 0/19 000 :smiley:

No to widocznie jest jakiś błąd. Możesz spróbować skontaktować się z pomocą techniczną EA, lub zaakceptować taki stan rzeczy.

A w jaki sposób mogę się skontaktować z EA Support Jest gdzieś jakiś Email Do nich ??? albo Chat Online ?