CoolWeed
(CoolWeed)
8 Styczeń 2012 10:29
Witam . Właśnie zauważyłem że dostałem jakieś ostrzeżenie tutaj na forum . O co chodzi tak jakby . Jak mogę sprawdzić za co to otrzymałem . Pzdr.
drobok
(Drobok)
8 Styczeń 2012 10:35
Obstawiam ten post . Przeczytaj regulamin na pewno sobie przypomnisz
CoolWeed
(CoolWeed)
8 Styczeń 2012 10:36
A co w tym takiego złego bo nie rozumiem a jestem tu od niedawna . Pzdr.
drobok
(Drobok)
8 Styczeń 2012 10:38
Tym postem złamałeś wszystkie podpunkty z pkt 1.2
Radzę przeczytać to Powinieneś to już zrobić przed rejestracją.
CoolWeed
(CoolWeed)
8 Styczeń 2012 10:38
Ok już wszystko wiem . I jak tu ludkom pomagać heh . Ok dzięki za podpowiedź . Pzdr .
– Dodane 08.01.2012 (N) 11:41 –
A jeszcze takie małe pytanko ponieważ jestem bardzo koleżeński i lubię pomagać innym jeśli tylko wiem na czym problem polega , na ile takich ostrzeżeń mogę liczyć . Nie żebym chciał popełniać recydywę ale na przyszłość dobrze takie rzeczy wiedzieć . Pzdr.
drobok
(Drobok)
8 Styczeń 2012 10:43
3.3. Ostrzeżenia a) Ostrzeżenia przyznawane są za: - nieprzestrzeganie regulaminu, - brak reakcji na uwagi Administratorów i Moderatorów, - bezproduktywne pisanie - nabijanie liczby postów, posty typu OT etc., - nieprzestrzeganie elementarnych zasad dobrego wychowania, kultury, etykiety, słownictwa, - robienie ogólnego zamętu na Forum, zakładanie tematów oraz pisanie postów mających na celu skłócenie Użytkowników Forum. b) Ostrzeżenia są przyznawane za łączną ilość wykroczeń w danym poście. Oznacza to że, w skrajnych przypadkach, za złamanie kilku punktów Regulaminu można otrzymać do 3 ostrzeżeń. c) Otrzymanie 3 ostrzeżeń równoznaczne jest z otrzymaniem bana. d) Informacja o liczbie przyznanych ostrzeżeń widnieje pod danymi Użytkownika, poniżej Avatara. e) Ostrzeżenia mogą być anulowane po miesiącu nienagannego zachowania. f) W przypadku otrzymania większej ilości ostrzeżeń (w okresie jednego miesiąca), będą one anulowane proporcjonalnie w czasie (1 - po miesiącu, 2 - po dwóch miesiącach, 3 - po trzech itd.). g) Otrzymany ban po 3 ostrzeżeniach nie może być zdjęty przed upływem 3 miesięcy. h) Odwołania można pisać tylko do osoby, która przyznała ostrzeżenie danemu Użytkownikowi. i) Dopiero w przypadku negatywnego rozpatrzenia skargi, Użytkownik ma prawo zgłosić to Administracji. Decyzja Administracji Forum jest ostateczna i nie podlega dalszemu rozpatrywaniu. j) Użytkownik, który posiada przynajmniej jedno aktywne ostrzeżenie zostaje pozbawiony dostępu do Shoutboksa.
Ogólnie nie toleruje się tutaj piractwa. Jeśli będziesz tego przestrzegać nie dostaniesz kolejnego warna
CoolWeed
(CoolWeed)
8 Styczeń 2012 10:56
Ok dzięki za uświadomienie drobok . Pzdr.
nezu
(nezu)
8 Styczeń 2012 10:57
CoolWeed nie dość, że łamiesz regulamin forum to jeszcze łamiesz prawo i dziwisz się, że dostałeś ostrzeżenie. Ciesz się, że nie zapukali do Ciebie panowie z policji np. o szóstej rano i nie zabrali Ci komputera. Następnym razem zastanów się czy Twoje “bycie koleżeńskim” nie zaprowadzi Cię czasem przed oblicze Temidy.
scripter1
(scripter1)
8 Styczeń 2012 13:23
CoolWeed , tutaj panuje jedna generalna zasada: Nie piracimy i nie pomagamy piratom.
Dziwię się że żaden admin/mod nie napisał ci tego w tym wątku ale z takim stażem na forum i taką ilością postów powinieneś się już zorientować.
Kpc21
(Kpc21)
8 Styczeń 2012 22:33
W ogóle założeniem serwisu dobreprogramy od początku było promowanie oprogramowania legalnego, a nie pirackiego.