Ostrzeżenie dla CoolWeed

Witam . Właśnie zauważyłem że dostałem jakieś ostrzeżenie tutaj na forum . O co chodzi tak jakby . Jak mogę sprawdzić za co to otrzymałem . Pzdr.

Obstawiam ten post. Przeczytaj regulamin na pewno sobie przypomnisz :slight_smile:

A co w tym takiego złego bo nie rozumiem a jestem tu od niedawna . Pzdr.

Tym postem złamałeś wszystkie podpunkty z pkt 1.2 :slight_smile:

Radzę przeczytać to :slight_smile: Powinieneś to już zrobić przed rejestracją.

Ok już wszystko wiem . I jak tu ludkom pomagać heh . Ok dzięki za podpowiedź . Pzdr .

Dodane 08.01.2012 (N) 11:41

A jeszcze takie małe pytanko ponieważ jestem bardzo koleżeński i lubię pomagać innym jeśli tylko wiem na czym problem polega , na ile takich ostrzeżeń mogę liczyć . Nie żebym chciał popełniać recydywę ale na przyszłość dobrze takie rzeczy wiedzieć . Pzdr.

Ogólnie nie toleruje się tutaj piractwa. Jeśli będziesz tego przestrzegać nie dostaniesz kolejnego warna :slight_smile:

Ok dzięki za uświadomienie drobok . Pzdr.

CoolWeed nie dość, że łamiesz regulamin forum to jeszcze łamiesz prawo i dziwisz się, że dostałeś ostrzeżenie. Ciesz się, że nie zapukali do Ciebie panowie z policji np. o szóstej rano i nie zabrali Ci komputera. Następnym razem zastanów się czy Twoje “bycie koleżeńskim” nie zaprowadzi Cię czasem przed oblicze Temidy.

CoolWeed , tutaj panuje jedna generalna zasada: Nie piracimy i nie pomagamy piratom.

Dziwię się że żaden admin/mod nie napisał ci tego w tym wątku ale z takim stażem na forum i taką ilością postów powinieneś się już zorientować.

W ogóle założeniem serwisu dobreprogramy od początku było promowanie oprogramowania legalnego, a nie pirackiego.