Proponuje zrobic demonstracje na temat podkrecania komputera ktora ja moge zrobic poniewarz pasjonuje sie tym od paru lat i wiem o tym wszystko co udalo mi sie zdobyc i mysle ze ta demonstracja byla by bardzo przydatna dla vortalu poniewarz malo jest ludzi takich jak ja ktorzy sie tym zajmuja a jest to dziedzina ktora pozwala ze standardowego peceta o wartosci 2000zl zrobic pecet za 2500-3000zl, a jest to duzo zwracajac uwage na to ze nic nas to niekosztuje a osiagi sa wieksze i proporcjonalne do ceny calego zestawu!!
testowane beda wszystkie elementy pc ktore morzna podkrecic i nooczywiscie niezzabnraknie roznych bardzo ciekawych pomyslow ktore przy podkrecaniu sa bardzo przydatne!!!ja bym na poczatku mogl zrobic film o swoim komputerze i byscie to ocenili i czy sie wam podoba film bym wyslal na poczte jako moorhunt i tam bym wam podal wtedy hash i haslo i wtedy byscie mogli to zobaczyc w dobrej jakosci obrazu a to jest warzne,wiec jak macie na to ochote to czekam na propozycje.
Overclocking to Moja pasja i zrobie to z Przyjemnoscia!
sorry że sie doczepiam do tego wątku ale ja raz zrobiłem bardzo obszerna prezentacje jak podkręcac każdego rodzaju karte graficzna udostępniłem w sprawdzonych poradach ale usunięto bo uznano mnie za spamera
więc już przestałem tworzyć prezentacje na marne bo i tak zostaną osunięte
Słyszałeś autorze o takim terminie Społeczeństwo Obywatelskie? Innymi słowy “Nie pytaj, co wortal może zrobić dla Ciebie, ale co Ty możesz zrobić dla niego”.
Jak masz dużą wiedzę na ten temat, to zrób prezentację i podeślij redakcji DobrychProgramów - będzie z pożytkiem dla innych.
Overclocker nie chciałbym, żebyś kręcił mi cokolwiek Ortografia wali po oczach strasznie. Pokaż co tam wykręciłeś. IMHO też się tym trochę interesuje Popatrz na ten temat:
overlocker wygląda jakbyś założył konto na tym forum tylko zeby napisac ten jeden post …
Podkręcanie komputera działa przez jakiś czas a potem komputer się niszy, a pozatym jak już wiele użytkowników powiedziało to jest Forum o software a nie hardware
Strasznie niszczy. Zamiast procesor chodzić lat 20, będzie chodzić 15. Przez ten czas zapomnisz, że w ogóle miałeś takiego procka. ;]
Forum o software - owszem, ale moim zdaniem fajnie by było rozwinąć dział hardware, bo żadnego softu nie odpalisz jak nie masz sprzętu. Moim zdaniem rozwinięcie hardware i overclocking przyciągnęło by wielu czytelników. Jednak to wymaga pracy.
fiesta pomińmy wypociny autora tematu. Przecież on nawet pisać nie umie ;] :mrgreen:
Mi bardziej chodzi o forum. Ilekroć pojawiały się pomysły przyklejenia jakiegoś tematu dotyczącego podkrecania lub wyników (np. rankingu Super PI) propozycja była odrzucona. A przecież tu chodzi tylko o jeden dział - skoro już on jest (dział hardware na forum typowo software’owym) to można by go traktować normalnie, a ie pomacoszemu (a wspominany rangking napewno ma więcej z hardwarem, niż z działem na luzie ).
Edytka.
A nawet jesli na fortalu umieścić taką prezentacje, coś by się stało? ;]