Mam taki problem gdyż kupiłem dzisiaj pada do komputera abym mógł pograć na nim w gry. Niestety nie działał on, był wykrywany ale jak wchodziłem do gry nic nie dało się zrobić. Na Internecie znalazłem co trzeba zrobić i było tam że trzeba pobrać program scptoolkit. Po wybraniu kilka opcji w tej aplikacji coś się zainstalowało i nie działa mi ani jeden port usb, mam ich 10 i żaden nie działa. Czyli ani myszka ani klawiatura nie działa co mam zrobić? Nie mogę oddać do naprawy bo nie mam kasy i do tego są święta i nikt go szybko nie zrobi
Jakiego pada kupiłeś? Polecam zainteresować się programikiem o nazwie x360ce. Masz poradniki na necie.
I jak mam go zainstalować? Nie działa mi myszka i klawiatura. Chcę się tego pozbyć a nie instalować kolejny
Podłącz inną klawiaturę i myszkę.
Według opisu poniżej pamiętaj przy kolejnym instalowaniu, aby zaznaczyć tylko ten port, w którym jest pad
Ok dzięki nowa klawiatura działa tylko chciałbym używać tej co wcześniej używałem i tej samej myszki, ale on nadal nie działają choć odinstalowałem program
Zrobiłeś Clean Wipe według instrukcji?
https://github.com/nefarius/ScpToolkit/wiki/Manual-driver-removal
Prawdopodobnie są jeszcze usługi blokujące zapamiętane urządzenia
Dziękuję Ci za pomoc. Już chciałem dyski formatować.