Pad xbox z opcją ładowania

Hej poszukuję pada do xboxa, który przede wszystkim można ładować i podłączyć do komputera za pomocą specjalnego urządzenia microsoftu. Proszę o jakieś propozycję! Mam aktualnie pad do xboxa 360 . Nie wiem jak się nazywa to urządzenie, po prostu łącze to do kompa przez usb a pada łączę z tym urządzeniem bezprzewodowo za pomocą kliknięcia przycisku parowania na padzie i tym urządzeniu.

Oryginalne pady Microsoft od zawsze są na dwa paluszki AA. Ja zakupiłem 6 sztuk PANASONIC ENELOOP R6 2000mAh AA wraz z dedykowaną ładowarką (koszt ok. 100PLN) i jestem bardzo zadowolony.

Pady od xone mają w zestawie już kabel USB do komputera, więc kombinować nie trzeba.
Rozejrzyj się za odbiornikiem do pada x360.

…ale przecież on już posiada pada BEZpzewodowego z adapterem do PC
…po co ma niby kombinować dalej?

1 polubienie

Ok, po prostu autor tematu nie napisał jaśniej.

Moim zdaniem dość jasno opisał co aktualnie posiada.

Po przeczytaniu myślałem, że szuka takiego urządzenia a on już ma. Mój błąd.

Ja szukam ładowarki do tego pada, najlepiej jakaś fajna i tania! Może to ważna kwestia: Posiadam aktualnie pada na baterię. Czego będę potrzebował oprócz ładowarki?

Może coś znajdziesz https://allegro.pl/listing?string=ŁADOWARKA%20KABEL%20DO%20PADA%20XBOX%20360%20Play&o

Ja mam pada od xone z kablem USB do pc, więc nie wiem czego możesz potrzebować w starszym padzie a tym bardziej jakie akcesoria ma pad od x360.

Na mój gust będziesz potrzebował właśnie takie akumlatorki jakie Ci wyżej polecałem. Po prostu zamiast w osobnej ładowarce będziesz ładował je nie wyjmując je z pada. Czy to dobre rozwiązanie? Osobiście wolę mieć trzy pary i wymieniać je miedzy sobą w miarę potrzeb. Dzięki temu nie muszę przymusowo odkładać kontrolera na czas ładowania.