Hej poszukuję pada do xboxa, który przede wszystkim można ładować i podłączyć do komputera za pomocą specjalnego urządzenia microsoftu. Proszę o jakieś propozycję! Mam aktualnie pad do xboxa 360 . Nie wiem jak się nazywa to urządzenie, po prostu łącze to do kompa przez usb a pada łączę z tym urządzeniem bezprzewodowo za pomocą kliknięcia przycisku parowania na padzie i tym urządzeniu.
Oryginalne pady Microsoft od zawsze są na dwa paluszki AA. Ja zakupiłem 6 sztuk PANASONIC ENELOOP R6 2000mAh AA wraz z dedykowaną ładowarką (koszt ok. 100PLN) i jestem bardzo zadowolony.
Pady od xone mają w zestawie już kabel USB do komputera, więc kombinować nie trzeba.
Rozejrzyj się za odbiornikiem do pada x360.
…ale przecież on już posiada pada BEZpzewodowego z adapterem do PC
…po co ma niby kombinować dalej?
Ok, po prostu autor tematu nie napisał jaśniej.
Moim zdaniem dość jasno opisał co aktualnie posiada.
Po przeczytaniu myślałem, że szuka takiego urządzenia a on już ma. Mój błąd.
Ja szukam ładowarki do tego pada, najlepiej jakaś fajna i tania! Może to ważna kwestia: Posiadam aktualnie pada na baterię. Czego będę potrzebował oprócz ładowarki?
Może coś znajdziesz https://allegro.pl/listing?string=ŁADOWARKA%20KABEL%20DO%20PADA%20XBOX%20360%20Play&o
Ja mam pada od xone z kablem USB do pc, więc nie wiem czego możesz potrzebować w starszym padzie a tym bardziej jakie akcesoria ma pad od x360.
Na mój gust będziesz potrzebował właśnie takie akumlatorki jakie Ci wyżej polecałem. Po prostu zamiast w osobnej ładowarce będziesz ładował je nie wyjmując je z pada. Czy to dobre rozwiązanie? Osobiście wolę mieć trzy pary i wymieniać je miedzy sobą w miarę potrzeb. Dzięki temu nie muszę przymusowo odkładać kontrolera na czas ładowania.