witam, dzisiaj spalil mi sie zasilacz do routera d link 624+ (to na pewno zasilacz bo sprawdzone bylo miernikiem), swoje juz przezyl ( jakeis 5 lat mial ) i teraz pytanie brzmi, jesli nie dostane zamiennika w sklepie elektrycznym to jaki kupic router do 200zł (max 250zł)? jaki byscie polecili waszym zdaniem najlepszy w tej cenie?
słuchaj, znalazłem na allegro tylko używany zamiennik za 19zł daje linka
zasilacz jest uzywany, a ja chce nowy
Jak duży i jakiego rodzaju obszar ma pokryć? Jakie urządzenia i jak (bezprzewodowo(jaki standard)/przewodowo) będą podłączane?
dzidzej , proszę zapoznaj się z tą stroną oraz tym tematem, a następnie popraw tytuł tematu, używając przycisku
Areh , mam nadzieje ze teraz nazwa tematu jest ok
jesli chdozi o to w jakim obszarze pracuje to dom (ok 80mk2) (o ile o to chodzilo), potrzebuje taki zeby mial wyjscia przewodowe do komputera stacjonarnego oraz mozliwosc podlaczenia bezprzewodowego dla laptopow
Ale masz problemy spisz sobie tabliczkę znamionową z zasilacza i kup taki sam w sklepie elektronicznym … jak ci się nie chcę to wyślij emaila do D-Linka ze spalił ci się zasilacz chyba dają 10lat gwarancji niech ci przyślą nowy a ty im odeślesz ten stary to nie komuna 80lata …
ok, znalazlem partnera handlowego d-linka ktory sprzedaje ich produkty u mnie w miescie, jak sie okaze ze maja zasilacz do mojego routera to wezme router, podjade i sprawdze przed zakupem czy dziala, jak nie to nie bede bral zasilacza bo to nie ma sensu i bedzie trzeba wybrac nowy router.
A niby w jaki sposób? W żaden nie jest konkretniejsza od poprzedniej. Spróbuj jeszcze raz i skorzystaj może z linków które podałem w poście wyżej.