Pamięć telefonu nokia 5

Witam forumowiczów mam takie pytanie czy w telefonie można odczytać wszystkie wyrazy /zdania co były wprowadzane w klawiaturę telefonu ? jeżeli tak to bardzo prosze o pomoc

Musiałbyś mieć zainstalowaną aplikację zbierającą takie dane lub alternatywną klawiaturę z taką funkcją. Choć nie wiem, czy bez root’a jest to możliwe.

Bo mam problem właśnie dziewczyna mnie zdradza jak chce przeczytać z kim piszę to nie daje mi telefonu na FB jej nie wejdę bo znam jedynie e mail a hasła juz nie znam ona mówi że nie zdradza mnie a mi koledzy inne zdjęcia podsyłają i dlatego chciał bym wiedzieć z kim . nie ma jakieejś aplikacji lub strony żebym mógł jej podglądnąć wiadomosci na fb ?

nie lepiej z nią porozmawiać o tym niż pisać tutaj na forum? ile ty masz lat, 12?

1 polubienie

Zdajesz sobie sprawę, że jest to przestępstwo? Sprawa jest przykra, ale nie tędy droga.

dokładnie, można odpowiadać karnie z tytułu paragrafu 21 punkt 37 i skończyć w watykańskim wiezieniu nawet na 13 kremówkogodzin

Oj to to my ci tu nie pomożemy, bo nie wolno. Pogadaj z nią na ten temat w cztery oczy i tyle.