Pamiętacie stare dobre programy?

Ten wpis został oflagowany przez społeczność i został tymczasowo ukryty.

No ja pamiętam. Było minęło i nie spamuj.

To bardzo młody portal. Stara to była np. Jama Mastaha, która padła gdzieś 23 lata temu. :wink:

Jeśli jesteś moderatorem, to zorientuj się, gdzie ten @tomson1966 pisze. W Androidzie, używa nieodpowiedniego wg. mnie słownictwa itd. Oflagowałem tamte tematy. Wygląda to jakby to był bot.

Nie, ale może tak @wielkipiec @Radek68.

Napisałem do @Radek68 PW… Tylko, gdzie te wiadomości znaleźć?

dawniej tomson66, uczestnik hotzlotu. Po przejęciu przez WP powinni zmienić nazwę na wirtualne programy.

Ten wpis został oflagowany przez społeczność i został tymczasowo ukryty.

Na górze ikona koperty i z menu najlepiej „pokaż więcej” (zakładka wysłane). Opcjonalnie też pod awatarem w nawigacji (wtedy klikamy strzałkę „:arrow_down:”).

https://forum.dobreprogramy.pl/u/blumberplumber/messages/sent

Być może był link bez podawania nazwy użytkownika - nie chce mi się szukać go w historii postów lub w Google.

Nic co było nie wraca, fajne są wspominki „kiedyś to było”, sam mocno siedzę w temacie retro sprzętu z lat 70-80 i daje mi to dużo radości.

Jednak jeżeli nie znajdzie się czegoś fajnego w tym co jest teraz, to nie kończy się to dobrze. Przeważnie nigdy nie jest tak, że „wszystko źle”

@Radek68 Mógłbyś się przyjrzeć temu tematowi? Bo albo mi się wydaje albo dzieje się tu coś niedobrego.

Pozdrawiam!

1 polubienie

@Bartek7000

@tomson1966 pisal do mnie, no … nie iem, czy wolno, ale pewien napój.

@Radek68 zajmujcie się tym i dobrze.

1 polubienie

Spokojnie, @wielkipiec go wyciszył na kilka dni, może wytrzeźwieje. :wink:

3 polubienia

@Radek68 Super może będzie chwila spokoju. Czy wyciszenie to jest ban? Jest taka niepisana zasada „Piłeś? Nie pisz!”.

Pozdrawiam!

Nie. Wyciszony użytkownik nie może publikować ani tworzyć tematów.
Tym razem to tylko dwa dni:

1 polubienie

@Radek68 Dzięki za wyjaśnienie. Czyli to jest takie „lizanie lizaka przez papierek” jak to kiedyś były moderator @LORDEK napisał w innym temacie.

Pozdrawiam!

@tomson1966 pisał i tworzył wiecej niż jeden temat.

@Radek68 w kategorii dot. Androida widziałem, „Pieprzone nowe dobre programy,”, „nowe programy to wirus” utd. Wywalcie to i dobrze.

No i? Owszem, było, ale przecież od dwóch dni nie ma, więc

jest zdecydowanie spóźnione. :wink:

OK, sorki. :slight_smile: