Panda Platinum 2005 Internet Security 9

Chyba chodziło o avk 2004 pro, czyli AntiVirenKit 2004 Professional

Ale ten numer Eksperta, to ostatni, numer z Pandą :frowning:

Na razie jeszcze nie wiadomo co dodadzą zamiast pandy i czy wogóle dodadzą jakiegoś antyvira.

A tak poza tym to Panda Platinium 7, najbardziej mi odpowiadała, faktycznie prawie nie obciązała systemu i nieźle broniła kompa, a do tego miała firewalla

byłem użytkownikiem pandy internet security 7.0 przez znaczny okres czasu. I powiem tak: ochrona komputera na bardzo przyzwoitym poziomie ale właśnie muli troszkę kompa - ale tylko przy starcie (trzeba było zaczelać ok. minuty aż wszystko sie załaduje) dlatego zmienilem na kaspersky personal pro, ale do niego musiałem dodać firewalla z kolei, wybrałem kerio. Ochrona również bardzo przyzwoita, a dodatkowo kompa zbytnio nie muli (teraz czekam ok. 10s., aż się wszystko załaduje). Mając jednak na uwadze tylko ochronę komputera - polecam obydwa programy, który wybierzecie to wasza sprawa, a nie powinniście się na nich zawieść !!

A czy tak wogulę,to ktoś kupił tą Pande z używa jej??

ja uzywałem tej pandy swojego czasu i byla spoko, kup sobie gazete i sam zobaczysz ze była wart kupienia

Szczerze powiedziawszy, nie warto brać tego antyvira…

:shock: chyba cie…

Kurde jest lepsza od noda, bitdefendera , zajęła 4 miejsce w teście kś, a cos ty chciał najlepiej za darmo? To wtedy powiedział byś że jest dobra co?

Więc takich porad to nie dawaj, bo panda nie jest wcale złym antyvirem :twisted:

Wyraziłem tylko swoje zdanie, do czego chyba mam prawo :?

Kolega zrobi co uzna za słuszne…

szkoda że nie dokończyłeś…bo byś miał kolejny punkcik w ostrzeżeniu :lol:

widze że tutaj prawie że czat sie zrobił na temat który to antywir jest najlepszy :smiley: :roll: nie ma to jak dobra pogaducha :smiley: tak już z 1000 chyba :smiley:

Spamer wybierz ten program antywirusowy jaki ty uważasz za słuszny, do jakiego ty nie masz wątpliwości i jaki ty uważasz za najlepszy ;] inni ci starają się podpowiedzieć ale to ich zdanie. bądź niezależny :slight_smile:

p.s ja musze powiedzieć że wypróbowałem tą wersje…i nie była obcięta jak twierdzi Detektyw 997. wogóle nie pamiętam żeby programy antywirusowe z magazynu KŚ były obciąte. tak samo z mks_vir (też pełna) i tak samo z Pandą (też pełna wersja)

I tu należy panom przypomnieć że nie jesteśmy w dziale na Luzie. :!: