Chyba chodziło o avk 2004 pro, czyli AntiVirenKit 2004 Professional
Ale ten numer Eksperta, to ostatni, numer z Pandą
Na razie jeszcze nie wiadomo co dodadzą zamiast pandy i czy wogóle dodadzą jakiegoś antyvira.
A tak poza tym to Panda Platinium 7, najbardziej mi odpowiadała, faktycznie prawie nie obciązała systemu i nieźle broniła kompa, a do tego miała firewalla
byłem użytkownikiem pandy internet security 7.0 przez znaczny okres czasu. I powiem tak: ochrona komputera na bardzo przyzwoitym poziomie ale właśnie muli troszkę kompa - ale tylko przy starcie (trzeba było zaczelać ok. minuty aż wszystko sie załaduje) dlatego zmienilem na kaspersky personal pro, ale do niego musiałem dodać firewalla z kolei, wybrałem kerio. Ochrona również bardzo przyzwoita, a dodatkowo kompa zbytnio nie muli (teraz czekam ok. 10s., aż się wszystko załaduje). Mając jednak na uwadze tylko ochronę komputera - polecam obydwa programy, który wybierzecie to wasza sprawa, a nie powinniście się na nich zawieść
A czy tak wogulę,to ktoś kupił tą Pande z używa jej??
ja uzywałem tej pandy swojego czasu i byla spoko, kup sobie gazete i sam zobaczysz ze była wart kupienia
Szczerze powiedziawszy, nie warto brać tego antyvira…
:shock: chyba cie…
Kurde jest lepsza od noda, bitdefendera , zajęła 4 miejsce w teście kś, a cos ty chciał najlepiej za darmo? To wtedy powiedział byś że jest dobra co?
Więc takich porad to nie dawaj, bo panda nie jest wcale złym antyvirem :twisted:
Wyraziłem tylko swoje zdanie, do czego chyba mam prawo :?
Kolega zrobi co uzna za słuszne…
szkoda że nie dokończyłeś…bo byś miał kolejny punkcik w ostrzeżeniu :lol:
widze że tutaj prawie że czat sie zrobił na temat który to antywir jest najlepszy :roll: nie ma to jak dobra pogaducha tak już z 1000 chyba
Spamer wybierz ten program antywirusowy jaki ty uważasz za słuszny, do jakiego ty nie masz wątpliwości i jaki ty uważasz za najlepszy ;] inni ci starają się podpowiedzieć ale to ich zdanie. bądź niezależny
p.s ja musze powiedzieć że wypróbowałem tą wersje…i nie była obcięta jak twierdzi Detektyw 997. wogóle nie pamiętam żeby programy antywirusowe z magazynu KŚ były obciąte. tak samo z mks_vir (też pełna) i tak samo z Pandą (też pełna wersja)
I tu należy panom przypomnieć że nie jesteśmy w dziale na Luzie. :!: