Czy ktos uzywa tego antyvira, co o nim sadzicie, czy warto kupowac ??
ja używam jest całkiem niezły ale powinienieś pomyślec czy nie kupić pandy platinum 7 (posiada firewalla)
A jak z praca systemu, mocno go spowalnia ??
Czy ktos uzywa tego antyvira, co o nim sadzicie, czy warto kupywac??
ja używam go i jest naprawde dobra Panda Platinium 7.0 zapraszam do dłuższej lektóry: http://www.pspolska.pl
własnie że nie spowalnia zbyt mocno!
Athlon 1600+ 512 DDR
jeśli program spełnia twoje potrzeby to na takim kompie będzie ci śmigał
Reasumujac bardziej polecasz Pande Platinium 7.0 ?
Lepsza jest wersja Titanum niż Platinum.
Platinum jest strasznie zagmatwana .
No to juz nie wiem, ktora wybrac.
Ja wczesnie tzn. przez miesiąc korzystałem z Titanium ale z przyczyn nie zależnych odemnie musiałem zmieni na Platinum i bardzo tego rzałuje.
Titanium jak był wirus w mailu to ofrazu go wykrywał , a Platinum nie wszystkie wybrywa w maila . Jak mu się zapisze i podda skanowaniu to tak .
Ja polecam Titanium.
Ale naprawde potem nie spowalnia kompa bo tego poprostu nienawidze
Tak jak mówię Titanium jest najlepszym antywirusem jakiego spotkałem.
Platinum nie jest wile gorszy , ale troche tak.
Nie lubię jak ktoś mówi coś o Nortonie , że taki świetny bo to tragiczny bubel i dziadostwo.
OK mam juz Pande Titanium Antivirus 2004 i jest spoko
POLECAM
zgadzam się ale u mnie lepiej wykrywa PLATINUM
Witam! Czy mogą istnieć obok siebie Avast i Panda Antivirus 7.0 Platinum?
Jasne, ze moga!
Tylko po co…??
Zainstalowane 2 antywiry robią tylko z czasem mnóstwo problemów.
Chodzi mi o zaczynajace sie “cuda” z Windowsem.
Bazy wirusów mogą się pomieszać i zdrowe pliki kasować lub zwalczać się nawzajem
Ja mam nortona zainstalowanego ale raz w miesiącu kożystam z skanera online MKS_RIP
a moze tak NOD32 ?? Mam go od niedawna i chwale go sobie:) Wykryl kilka infekcji przy ktorych avast nawet nie piernal. Dobry takze BitDefender. co do Pandy to uzywalem i jak juz to polecalbym Platinum. Mimo wszystko wyglada “masywniej”. ALe jak juz wybrales Titanium no zycze tobie i Pandzie jak najmniej kontaktow z wirusami.