Panel z opcjami Like'a, Dislike'a, udostępnienia filmu i zapisania w aplikacji YouTube

Jak widać na tym zdj, ktoś ma taki pasek z funkcjami Like’a, Dislike’a, udostępniania i zapisania. Poza tym mamy tam opcję subskrypcji i podobne filmy. Ja jednak nie mam tego paska z łapką w górę, w dół, opcją zapisu i udostępnienia. Dlaczego? Jak to wywołać?

Przesuwam z dołu ku górze na full screenie, ale mam tylko opcję suba i podobne filmy.

Łapek w dół nie ma od 13 grudnia, dodatki co je przywracają w swojej bazie zapisują kliki i pewnie podstawowy wynik kradną z bazy https://www.returnyoutubedislike.com/

Jak to Google ma w zwyczaju bajer z dolnym paskiem ładuje się zależnie od serwera a nie pliku apk najpewniej:

U mnie wskoczył jak wywaliłem całą pamięć aplikacji YT (ponad 300 MiB).

Jak widać mam „nie podoba mi się” a nie losową liczbę 34 by returnyoutubedislike.com (oszacowana np. na podstawie starszych filmów lub 9 godzin dostał 34 łapki od osób co używają dodatku/skryptu z aktywnym śledzeniem - ja mam skrypt pozbawiony skutecznego zapisywania w bazie returnyoutubedislike.com).

Ha o tym wiem. Mi chodziło o ten pasek na dole. W ogóle go nie mam

A może to nie jest apka YT tylko Youtube Vanced?

Na pewno nie Vanced, jak się domyślam twórcy widzą na swoich wideach łapy w dół a nie przewidywane z Vanced (nawet dla przewidywanego wyniku jest różnica łapki - 4 z 9 dni temu a dzisiaj już tylko 3).

Pasek jest stopniowo włączany na wersji stockowej, chcesz szybciej to co chwilę czyść całą pamięć aplikacji YouTube aż wskoczy.

Czyli co, niedopracowane ?
A ten pokazuje to na filmie…

Raczej może musicie iść spać, screen z pierwszej odpowiedzi jest z mojego smartfona ze stockową apką.

Napiszę kolejny raz:

• jak nie ma paska
  • czyścimy całą pamięć stockowej apki
  • sprawdzamy czy pasek wskoczył
  • powtarzamy aż się nam takie czyszczenie nie znudzi

Jak nie wskoczy dziś to może do miesiąca jak go Google nie wycofa jako bezużyteczny (miałem wersję z małymi łapkami pod paskiem postępu oglądania video).

Screenshot_20220212-220422_YouTube

Ten temat został automatycznie zamknięty 180 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.