Jak widać na tym zdj, ktoś ma taki pasek z funkcjami Like’a, Dislike’a, udostępniania i zapisania. Poza tym mamy tam opcję subskrypcji i podobne filmy. Ja jednak nie mam tego paska z łapką w górę, w dół, opcją zapisu i udostępnienia. Dlaczego? Jak to wywołać?
Przesuwam z dołu ku górze na full screenie, ale mam tylko opcję suba i podobne filmy.
Łapek w dół nie ma od 13 grudnia, dodatki co je przywracają w swojej bazie zapisują kliki i pewnie podstawowy wynik kradną z bazy https://www.returnyoutubedislike.com/
Jak to Google ma w zwyczaju bajer z dolnym paskiem ładuje się zależnie od serwera a nie pliku apk najpewniej:
U mnie wskoczył jak wywaliłem całą pamięć aplikacji YT (ponad 300 MiB).
Jak widać mam „nie podoba mi się” a nie losową liczbę 34 by returnyoutubedislike.com (oszacowana np. na podstawie starszych filmów lub 9 godzin dostał 34 łapki od osób co używają dodatku/skryptu z aktywnym śledzeniem - ja mam skrypt pozbawiony skutecznego zapisywania w bazie returnyoutubedislike.com).
Na pewno nie Vanced, jak się domyślam twórcy widzą na swoich wideach łapy w dół a nie przewidywane z Vanced (nawet dla przewidywanego wyniku jest różnica łapki - 4 z 9 dni temu a dzisiaj już tylko 3).
Pasek jest stopniowo włączany na wersji stockowej, chcesz szybciej to co chwilę czyść całą pamięć aplikacji YouTube aż wskoczy.
Raczej może musicie iść spać, screen z pierwszej odpowiedzi jest z mojego smartfona ze stockową apką.
Napiszę kolejny raz:
jak nie ma paska
czyścimy całą pamięć stockowej apki
sprawdzamy czy pasek wskoczył
powtarzamy aż się nam takie czyszczenie nie znudzi
Jak nie wskoczy dziś to może do miesiąca jak go Google nie wycofa jako bezużyteczny (miałem wersję z małymi łapkami pod paskiem postępu oglądania video).