Paragon Backup & Recovery 2014 - ISO Boot Pendrive

Udostępni mi ktoś ISO bootowalnego pendrive Paragon Backup & Recovery 2014 (Windows PE). Paragon Recovery Media Builder pod Windows 11 wywala mi błąd, a bardzo potrzebuję.

To nie jest czasem płatny soft?

Nie jest.
Paragon Backup & Recovery Free Edition 14 Download - Pobierz za Darmo (komputerswiat.pl)

I jakim cudem tak stara edycja jest kompatybilna z 11 (Secure boot / TPM).

dlatego proszę o ISO. Chcę tak utworzyć BOOT Pendrive i z niego uruchomiać w razie potrzeby PC.

Nie czaisz.
Wersja z 2014 roku nie obsłuży ci danych z Win10 czy Win11. Max może Win8.1. Poza tym, to Paragon ma płatne oprogramowanie i tu ci nikt nie poda *.iso, bo to niezgodne z licencją…

Czaję i to bardzo dobrze… wersja 2014 to ostatnia bezpłatna (pouczasz innych a sam niewiele wiesz).
I program uruchomiony z BOOT pendrive działa świetnie zarówno z Windows 10 jak i 11. Wiem, bo korzystam i jestem więcej niż zadowolony. Problem jedynie w tym, że stworzyć BOOT pendrive można jedynie w Windows 8.1 i starszych - co załatwiłem u znajomego i wszystko śmiga jak przedtem.
NIE dzięki za pomoc! Temat wyczerpany i do zamknięcia.

Temat nie ma kłódki, więc zostaje otwarty.

Masz ISO? Windows PE to jest?

…tak Windows PE. Dzięki niemu mam działający pendrive, który po włożeniu do gniazda, włączeniu PC uruchamia w pełni funkcjonalny Paragon Backup&Recovery 14 (mogę tworzyć i przywracać obrazy partycji systemowej - a na tym jedynie mi zależy).