Witam, mam zamiar pobrać Windowsa XP x64, lecz zanim się za to zabiorę mam kilka pytań:
Czy system pobrany z witryny microsoft zawiera zintegrowany SP2?
Z jakimi programami (bądź ich działaniem) są największe problemy? - Czy aplikacje 32-bitowe działają znacznie mniej wydajnie?
Jak mają się sterowniki modemów (np Sagem Fast 800) oraz drukarek do systemów 64-bitowych? - Czy występują jakieś komplikacje z instalacją?
Wszędzie tych informacji dużo, aż za nadto, ale ja jak zawsze ufam użytkownikom forum dobreprogramy i Wasze podpowiedzi rozpatruje w pierwszej kolejności. Pozdrawiam.
Mój kumpel ma XPx64 na laptopie Toshiba i nie ma żadnych problemów wszystkie programy działaja bez problemu neta ma podłacznego za pomocą Livboxa z tepsy ,więc instaluj bez obaw ewentualnie tego sagema wymienisz w tepsie jakbys miał problem.pozdro
A dlaczego w obrazie .iso systemu Win XP x64 widnieje folder o nazwie AMD64? A ja mam procesor Intela i co teraz? Wybaczcie, ale w tym temacie jestem świeżakiem.
A można osiągnąć “lepsze cokolwiek” po zainstalowaniu na procesor Intela technologii EMT-64? Są w ogóle takie systemy XP x64 do pobrania, czy po prostu każdy ma AMD64?