Szukałem tej kultowej gry Pasjans pająk w necie ale nie mogłem znaleźć możę coś ominołem to mnie oświećcie. Może ktoś kto ma windows XP mi przyśle na e-maila szam2@o2.pl. Wystarczy znajść element docelowy tej gry i mi przysłać. Podziękowania za jakiekolwiek próby przysłania z góry. :?
a próbowałeś z płyty instalacyjnej Windowsa ?
jak masz inny system niż XP ,to chyba nie będzie działał :?
Dzięki nowy10 doszło do mnie i BUNIO przypowiedział przyszłość "ta wersja programu pasjans pająk nie zgodna z windows windows 95 ,windows 98 ani windows ME " niewiem czemu bo wcześniej od kumpla mi działało i grałem co dziennie w pasjansa i swojego sapera.
Złączono Posta : 04.08.2005 (Czw) 18:28
A ma ktoś windows xp bez żadnego service pack? Bo pan nowy10 posiada sp2 i może w tym tki problem bo miejscowy qumpel nie posiadał żadnegi.
Wyodrębniłem pliki pasjansa pajaka z XP 98 i na Windows 7 działa
No bo raczej powinien działać wielkie odkrycie.
Obawiam się że po 14 latach autor już nie szuka rozwiązania
Mimo że upłynęło 14 lat, ktoś może mieć ochotę na starego dobrego pasjansa, temat utworzony nie służy tylko autorowi
W dzisiejszych czasach lepiej jest pobrać instalkę winXP, pobrać WitrualBox, przypisać chociaż te 1GB ram i 10 GB, i grać, jeśli ktoś jest uparty. Bo jeśli mu nie zależy na pasjansa z XP to dużo takich znajdzie się na internecie gierek flash.
Dodam też że instalacja win XP na komputerach nowszych, szczególnie z dobrymi procesorami, skończy się niepowodzeniem. Mój procesor nawet nie chce już Win7.
wciąż nie znalazłem rozwiązania problemu - tego idealnego pasjansa pająka co by dawał radość z wspomnieniem pięknych młodych lat.