Paski na całym ekranie podczas gry

Witam. Mam straszny problem od dłuzszego czasu. Kiedy włączam gre po jakims czasie na całym monitorze lataja wszerz małe paseczki.(karta GeForc 8600gt,sterownik 163.75 forceware) Po wyłączeniu gry dalej tak sie dzieje pomaga dopiero uruchomienie ponownie systemu. Nie dzieje sie tak podczas pracy na komputerze. Kiedys pisałem juz o tym i ktos polecił mi zainstalowanie starszego sterownika do grafiki,zrobiłem tak teraz ale nie pomogło.prosze o pomoc.byłbym bardzo wdzieczny jesli ktos pomógłby mi to rozwiazac.pozdrawiam

Sprawdź temperaturę karty graficznej programem Everest Ultimate Edition.

Otwórz program -> Komputer -> Czujnik.

Wyjmij kartę ze slotu, przedmuchaj slot, wyczyść kartę z kurzu (szczególnie wentylator na karcie), włóż kartę z powrotem.

wrzucam zdjecie tych temperatur. czy temperatury wporzadku?

http://img264.imageshack.us/my.php?image=tempzs3.jpg

Temperatury w porządku.

Zapewne sprawdziłeś te temperatury na “zimnym” kompie a sprawdź je jeszcze w “stresie” najlepiej zaraz jak pojawią się paski na ekranie.

Wyczyściłem komputer w srodku z kurzu(którego prawie nie było),i dalej sie tak dzieje,zbych1 temperatury na “zimnym” komputerze takie jak w “stresie”:frowning:

Honkisz , tak się dzieje na wszystkich grach, czy tylko na jednej ?

Pobierz i zainstaluj ForceWare 175.19.

Przed instalacją powyższego sterownika, odinstaluj najpierw poprzedni:

(START -> Panel sterowania -> Dodaj/Usuń programy -> NVIDIA DISPLAY DRIVERS /usuń/).

Dodatkowo użyj programu Driver Cleaner, aby usunąć pozostałości po sterownikach.

Po instalacji powyższego sterownika i ponownym uruchomieniu komputera, zainstaluj koniecznie najnowsze biblioteki DirectX 9.0c (Instrukcja instalacji bibliotek DirectX 9.0c).

dzieje sie tak na wszystkich:(zaraz to zrobie i napisze

no niby grałem ok 30 minut w gre i nic sie nie działo,ciekawe czy pzypadek czy juz wszystko dobrze bo tak to po 5 minutach sie robiło