Pasta polerska GSM foto usuwa rysy 100%

witam mam telefon z małymi rysami na wyświetlaczu czy to usunie moje rysy ?

http://www.allegro.pl/item216319330__hi … _100_.html

mi się wydaje że możliwe że pomoże, nigdy o czymś takim nie słyszałem, a z resztą to tylko 3,50 więc chyba można dać sięskusić, jeśli nie zadziała wstawi się gościowi negatywa :wink: i koniec tematu, 3,50 to nie wielka strata

hehe - ciekawe to :smiley: Myślę czy sobie nie kupić :lol: Chociaż nie wygląda mi ta paczka na oryginalny produkt :?

kilka komentarzy:

“Polerowałem wyświetlacz i polerowałem i nic… Wysyłka grubo ponad tydzień…Kontakt średni…Małe szkody więc neutralny.”

“Przesyłka doszła dość szybko. Pasta to wielka pomyłka. Pięciokrotne polerowanie nic nie dało”

towar doszedł po paru dniach jednak pasta nie zdała egzaminu gdyż rysy jak były tak są!

“TO NIE JEST PASTA POLERSKA TYLKO ZWYKŁY WOSK SAMOCHODOWY. POZATYM WSZYSTKO OK”

“Niestety przez przerwę świąteczną musiałem dłużej czekać na pastę. Poza tym wszystko OK! Pasta działa tylko lepiej nie trzeć za mocno ^-^.”

Pasta ok mi nie pomogła ale i nie zaszkodziła być może wyświetlacz jest zbyt twardy. Polecam warto spróbować!

“Pasta naprawde usuwa rysy, polecam”

“Pasta oki tylko troche cierpliwosci i stosowanie do instrukcji, polecam produkt i sprzedawce”.

"Kanciarz i oszust [!] PASTA POLERSKA (jakieś BHP) a nie pasta, uszkodzilem sobie wyświetlacz zeszla mi farba ochronna z wyśiwetlacza na panelu nie łabcie sie na to a rysy minimlanie zniknęły ! nie wierzcie mu !!

no to chyba zostaje dbanie o komórkę ja w kieszeni noszę fona w futerale i żadnych rys

Pewnie że tania ściema!

Może wypolerować szybkę ale jak sobie wyobrażasz wypełnienie ubytku?

a może ta pasta jest do rys na obudowie a nie na ekran :roll:

](*,) wyraźnie ci pisze że do ekranu.

Dodam jeszcze że jeśli jakimś cudem uda ci się wypolerować szybkę to stanie się ona bardziej matowa, zetrze się powłoka antyrefleksyjna i będzie się dużo szybciej na nowo rysował ekran.

Szkoda kasy i telefonu.

mogłem trochę poczekać ](*,)

no trudno… w sumie 13,50 to nie tak dużo (z przesyłką)

jak dostanę to Wam powiem…

kupiłem to głównie do zegarka :cry:

trzeba było poczytać komentarze tego gościa a nie od razu kupować :?

Jak ci to zniszczy zegarek to wystaw negatywa i napisz do allegro.

chociaż niektórzy pisali że działa… :smiley:

Takie bzdury piszą ludzie którzy tych past nigdy nie stosowali a tylko gdzieś od kogoś słyszeli…

Więc tak:

Otrzymałem tą pastę do telefonów… :?

Kupiłem ja bo chciałem głównie do zegarka bo mam porysowany :smiley:

Co prawda zegarek odzyskał dawny połysk… :lol: ale głębokiej rysy to nie usunęło. Chociaż to logiczne :-x Ale jak chcecie nadać “połysku” swojemu telefonowi - warto spróbować (szczególnie jeśli możecie wziąć przelew bankowy :stuck_out_tongue: )