Patch No CD do Trylogi GTA

Witam…

mam oryginalną wersje GTA Trylogia z wydania KK.

jednak szkoda mi płyty i szukam patcha No CD do wydania…

wydaje mi sie że jest legalny jeśli mam oryginał…

przewaliłem całe google i bez skutku , bo wszystkie Patche nie pasują do tej wersji gry …

chodzi mi głównie o GTA1 i GTA2 do których pragne powrócić , i prosze mi nie radzić abym ściągał gre od producenta , bo ja chce patcha a nie porady !!

Zrób ISO płytki i powinno być po problemie :smiley:

ale Ty mądry jesteś… jakbyś nie wiedział, że oryginalna gra posiada zabezpieczenia. jak zrobisz obraz ISO to będzie wyskakiwał błąd SecuROMa.

ja znam taka LEGALNA stronke-legalna jeśli masz oryginalne gry do których ściągasz cracki-nawet w PC Format to było :smiley:

www.gamecopyworld.com

Te bannery po bokach wkurzają mnie, no ale cóż :slight_smile:

na Game Copy World sprawdzałem głównie :stuck_out_tongue:

niestety nie ma , znalazłem Patcha do GTA London i GTA 2 , jeśli by ktoś miał do GTA 1 to niech podeśle , na razie można zamknąć temat

P.S - robiłem Iso i nic :stuck_out_tongue:

wielkie dzięki wszystkim którzy pomogli oraz tym którzy sie starali :stuck_out_tongue:

SzymonL

neotrim

Dawidd

jestem pamiętliwy - jeśli będe mógł jakoś pomóc to sie postaram ze wszystkich sił :slight_smile:

GTA2-SafeDisc 1.30

Gta VC-SecuRom 4.84

GTA SA-Securom 7 co do dta London to nie wiem obrazy(iso) zrobisz tylko programem Alcohol 52%(darmowy wystarczy) Nero i takie tam do tego się nie nadaje. :lol:

ok , dzięki onimusza666 :wink:

Zrób obraz CD i wyemuluj zabezpieczenia. Ja tak często robie i wszystko działa.

#-o że niby jak?

Chyba nie trzeba tłumaczyć? Należy stworzyć obraz płyty, zamontować w Deamon Tools i znaleźć odpowiedni program/wtyczkę, która wyemuluje odpowiednie zabezpieczenia. Po takiej operacji odpalamy grę i niema żadnego komunikatu, by włożyć oryginalną płytę.

BTW.

#-o że niby jak? Od kiedy w trylogii jest GTA 2, VC i SA?

Teraz rozumiem :stuck_out_tongue: chodzi Ci pewnie o YASU lub inne takie tam ‘‘wspomagacze’’ :wink: Co do drugiej kwestii dotyczącej co jest w trylogi-to nie wiem-nie moje to klimaty, nigdy mi GTA się nie podobało.

oka , dzięki chopcy - topic do zamknięcia