adam11mal
(Adam11mal)
9 Sierpień 2009 06:48
Witam…
mam oryginalną wersje GTA Trylogia z wydania KK .
jednak szkoda mi płyty i szukam patcha No CD do wydania…
wydaje mi sie że jest legalny jeśli mam oryginał…
przewaliłem całe google i bez skutku , bo wszystkie Patche nie pasują do tej wersji gry …
chodzi mi głównie o GTA1 i GTA2 do których pragne powrócić , i prosze mi nie radzić abym ściągał gre od producenta , bo ja chce patcha a nie porady
Zrób ISO płytki i powinno być po problemie
neotrim
(Lukaszptak)
9 Sierpień 2009 07:52
ale Ty mądry jesteś… jakbyś nie wiedział, że oryginalna gra posiada zabezpieczenia. jak zrobisz obraz ISO to będzie wyskakiwał błąd SecuROMa.
adam11mal:
Witam… mam oryginalną wersje GTA Trylogia z wydania KK. jednak szkoda mi płyty i szukam patcha No CD do wydania… wydaje mi sie że jest legalny jeśli mam oryginał… przewaliłem całe google i bez skutku , bo wszystkie Patche nie pasują do tej wersji gry … chodzi mi głównie o GTA1 i GTA2 do których pragne powrócić , i prosze mi nie radzić abym ściągał gre od producenta , bo ja chce patcha a nie porady !! adam11mal… miałem kiedyś linka do strony z crackami do gier, niestety gdzieś mi go usunęło. jeżeli go znajdę to postaram się wrzucić link. sam korzystałem i byłem zadowolony. pamiętam, że była to strona zagraniczna.
Dawidd
(Dawiddek55)
9 Sierpień 2009 07:56
ja znam taka LEGALNA stronke-legalna jeśli masz oryginalne gry do których ściągasz cracki-nawet w PC Format to było
www.gamecopyworld.com
Te bannery po bokach wkurzają mnie, no ale cóż
adam11mal
(Adam11mal)
9 Sierpień 2009 19:21
na Game Copy World sprawdzałem głównie
niestety nie ma , znalazłem Patcha do GTA London i GTA 2 , jeśli by ktoś miał do GTA 1 to niech podeśle , na razie można zamknąć temat
P.S - robiłem Iso i nic
wielkie dzięki wszystkim którzy pomogli oraz tym którzy sie starali
SzymonL
neotrim
Dawidd
jestem pamiętliwy - jeśli będe mógł jakoś pomóc to sie postaram ze wszystkich sił
GTA2-SafeDisc 1.30
Gta VC-SecuRom 4.84
GTA SA-Securom 7 co do dta London to nie wiem obrazy(iso) zrobisz tylko programem Alcohol 52%(darmowy wystarczy) Nero i takie tam do tego się nie nadaje. :lol:
kijek
(kijek)
10 Sierpień 2009 14:17
Zrób obraz CD i wyemuluj zabezpieczenia. Ja tak często robie i wszystko działa.
kijek
(kijek)
10 Sierpień 2009 17:11
Chyba nie trzeba tłumaczyć? Należy stworzyć obraz płyty, zamontować w Deamon Tools i znaleźć odpowiedni program/wtyczkę, która wyemuluje odpowiednie zabezpieczenia. Po takiej operacji odpalamy grę i niema żadnego komunikatu, by włożyć oryginalną płytę.
BTW.
#-o że niby jak? Od kiedy w trylogii jest GTA 2, VC i SA?
Teraz rozumiem chodzi Ci pewnie o YASU lub inne takie tam ‘‘wspomagacze’’ Co do drugiej kwestii dotyczącej co jest w trylogi-to nie wiem-nie moje to klimaty, nigdy mi GTA się nie podobało.
adam11mal
(Adam11mal)
11 Sierpień 2009 09:33
oka , dzięki chopcy - topic do zamknięcia