Patrzcie i uczcie się, jak powinno się dyskutować na przykładzie tekstu “Dlaczego latamy w kosmos? List do Anji Rubik”:
ps. są na sali fani serialu Netflixa pt “Space force”?
Patrzcie i uczcie się, jak powinno się dyskutować na przykładzie tekstu “Dlaczego latamy w kosmos? List do Anji Rubik”:
ps. są na sali fani serialu Netflixa pt “Space force”?
O! Mój ulubiony bloger.
ps.
Ja się z netfliksa wyleczyłem, nie chce mi się przeczesywać tych pokładów mułu, żeby wygrzebać cokolwiek przyzwoitego. Pozostałem przy samym HBO.
A kogo obchodzą pierdy jakiejś Ani Rubik. Psy szczekają , karawana idzie dalej.
Okazuje się, że tacy ludzie mają sporo widowni, która bezrefleksyjnie słucha i powtarza po nich głupoty. Widać to obecnie najbardziej przy tematach o COVID czy szczepionkach.
Celebryci w obecnych chorych czasach są bardziej opiniotwórczy niż naukowcy i od czasu do czasu trzeba przynajmniej próbować prostować ich myślenie
To różnie bywa - albo Pani Rubik niechcący dostała dostęp do konta i wykonała wpis (a nie agencja PR), lub to właśnie agencja PR takimi pierdami zbiera lajki czy co tam teraz modne.
Panią Rubik kilka razy słyszałem w TV - fakt, ma pewnie walory wizualne, jednak pewnie by się dało ją wkręcić, że Elon Musk teraz planuje nowatorską metodę wyprawy na słońce w nocy, aby się nie poparzyć.
“Nieważne jak o tobie mówią, ważne by mówili”. Niektórym w dobie koronawirusa spadła “oglądalność” i chcą o sobie przypomnieć. Pani R. się udało.
Należy ich omijać jak gówno co śmierdzi, a nie prostować pierdy.
O jeżu… Ktoś doczytał do Siostry Mary Jucundy z misji w Zambii?
Mysza w kosmosie!!! #tematdlauwagi
TVN juz szykuje #tematdlauwagi
Chyba nie do końca.
Oglądałem zarówno start jak i dokowanie do ISS, a o oburzeniu dowiaduje się dopiero z tego forum.
Inna sprawa, że wydaje mi się, że wraz z proliferacją internetu grono oburzonych aktywistów rośnie z roku na rok.
Stawiam dolary przeciwko orzechom, że nie jesteś targetem pani R., stąd ta “niewiedza”
“zdaniem modelki i aktywistki Anji Rubik” - TL;DR