ja wiem czy 16mb Nie bede przenosil nie wiadomo jakich plikow zbyt czesto, standardowe uzytkowanie, niczego wiecej nie planuje Tak to wszystko dobrze? Moge zamawiac? Dodam, ze za jakis czas zrobie upgrade do tego w postaci nowej grafiki (cos z 8800GT/nowe GTS) i doloze 2gb ramu, ale to tak za 6 -8 miesiecy moze.
I czy macie jakis pomysl na sklep, w ktorym kupilbym to wszystko za jednym zamachem?
droższy, nie wiem jak teraz ale parę miesięcy temu dostępna była tylko wersja min. 320Gb.
ale który model równie dobrze może wsiąść Goodramy 666Mhz CL5, nie wiem czy to prawda ale Corsair 667 Mhz CL4 -nie ma zapisanego w SPD CL 4 i trzeba go wybrać ręcznie o ile płyta pozwala.
Nie, nie, przy tym pc nie bawie sie w zadne o/c, moze przy nastepnym, dlatego zostaje przy moim procu Co do twardziela to nie moge znalezc 160gb z serii AAKS Ale chyba z tym twardzielem nie bede mial wiekszych problemow?
A pamieci to nie wiem, wydaje mi sie ze Kingstony sa w porzadku.
jeśli grasz to radziłbym albo dołożyć te 200 do karty grafiki albo kupić trochę gorszego procka. Dlaczego nie OC, to wręcz grzech tych procków nie podkręcać dobra płyta i zasilacz to połowa sukcesu w OC. To naprawdę nie jest trudne.
myślisz że nie wiedziałem że mają go w ofercie. Sam chciałem właśnie ten model kupić ale gucio z tego nie mieli i nie wiedzieli kiedy będzie w komputroniku nie mają na stanie
proc tanszy o 250zl, ale za to platforma drozsza o 150zl, do tego dochodzi chlodzenie, jakies drozsze pamiatki i sprawa z kosztami sie wyrownuje. Moze i wydajnosc bylaby wieksza, ale ja nie mam takich potrzeb.
Pamięci takie same mogą być, a platforma to podstawa, bez wymiany płyty głównej jej nie ulepszysz w odróżnieniu od procesora który można przetaktować… I jak powinieneś wiedzieć nie trzeba w tym celu super chłodzenia, z resztą, kogo ja przekonuje, ja tobie mówie co ja bym zrobił i tyle…