Kuba-G
(Bad21321)
11 Kwiecień 2014 21:45
Mam do sprzedania używany komputer. Sam składałem cały sprzęt. Jest zadbany i w bardzo dobrym stanie. Regularnie czyszczony i sprawdzany. Jest to cały zestaw z niestabilną kartą graficzną.
V. Umieszczanie ogłoszeń kupna/sprzedaży/zamiany na forum 5.1 Ogłoszenie może być zamieszczone jedynie w specjalnie do tego przeznaczonym dziale forum. 5.2 Przy publikacji oferty użytkownik zobowiązany jest do przestrzegania następujących wytycznych: a. Post musi zostać umieszczony w odpowiednim dla niego dziale (kupna, sprzedaży, zamiany) b. Temat postu musi zawierać wyłącznie nazwę oferowanego produktu. W przypadku transakcji wymiany należy wymienić nazwę lub typ oczekiwanego produktu. c. W treści postu muszą zostać zawarte następujące informacje: 1. Nazwa i krótki opis produktu 2. Jego stan (np. nowy, używany, bez opakowania, uszkodzony) 3. Ogólny opis + informacje techniczne (np. parametry techniczne, wymagania systemowe) 4. Cenę, a w przypadku aukcji bez określonej ceny końcowej - cenę początkową licytacji. 5. Warunki transakcji i Ew. dostawy produktu 6. Post może zawierać zdjęcia produktu, które są umieszczone w specjalnie do tego przeznaczonym dziale w Galerii forum. 7. Możliwe jest – po spełnieniu powyższych wymagań – umieszczenie linku do zewnętrznego serwisu przeprowadzającego transakcję (np. serwisu aukcyjnego), przy wyłączeniu serwisów sklepów internetowych. d. W przypadku transakcji związanej z oprogramowaniem komputerowym (w tym grami) użytkownik oświadcza, iż jest on właścicielem legalnej kopii oprogramowania i transakcja nie narusza licencji produktu. 5.3 W przypadku naruszenia któregokolwiek z powyższych punktów przez użytkownika, osoba moderująca może zastosować kary i sankcje przewidziane w IV.3.3. a. W przypadku nagminnego łamania regulaminu działu użytkownik może zostać pozbawiony możliwości przeglądania działu „Giełda”. 5.4 Portal dobreprogramy.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść ogłoszeń umieszczanych przez użytkowników.
Uzupełnij więc ofertę o brakujące dane, albo temat poleci do kosza.
Kuba-G
(Bad21321)
11 Kwiecień 2014 21:58
Mam nadzieję, że teraz jest ok. Przepraszam. Myślałem, że ogłoszenie z Tablicy wystarczy.
Już jest.
Chyba jeszcze o cenie zapomniałeś.
Ollek22
(Ollek22)
15 Kwiecień 2014 10:18
czy jest możliwość kupna 1x 4gb ram pamięci?
Kuba-G
(Bad21321)
15 Kwiecień 2014 15:06
Chcę sprzedać w całości. Na ten moment mam rezerwację do piątku. Ram warto na Esc.pl zobaczyć. Mają tam dobre ceny.
_tommy
(_tommy_)
15 Kwiecień 2014 21:10
1000-1200 zł wart ten zestaw. Za te pieniądze mam komputer z procesorem 4 generacji, fakt, i3 ale na nowszym sockecie i lepszą płytą.
Tak jak napisałem, 1200 zł i to i tak jest sporo.
Pozdrawiam.
Kuba-G
(Bad21321)
17 Kwiecień 2014 16:29
Sprzedany. Temat do zamknięcia.