Gdy czytam książkę w PDF, nie moge jej dokładnie doczytać ponieważ na każdej stronie pokazuje się mi http://img231.imageshack.us/i/pdfcomplete.jpg/
próbowałem usunąć to poprzez dodaj/usuń ale tego po prostu nie ma, wpisywałem w szukajce - nie ma.
cały czas próbuje to usunąć, instaluje inne programy obsługi PDF ale zawsze pokazuje się ten syf i nie wiem co zrobić 
diabelek33 , proszę zapoznaj się z tą stroną oraz tym tematem, a następnie popraw tytuł tematu, używając przycisku 
rzecz w tym ze NIE DA SIE TEGO ZNALEŹĆ NIGDZIE wiec jak mam to usunąć? NIE MA ZADNEGO PLIKU ZWIAZANEGO Z TEGO
Po co mi mowisz ze mam sciagnac darmowego foxit readera lub adobe readera gdy jak uzywam ich to i tak pojawia się ten syf w górnym lewym rogu !
no chyba ze tak to wez wjdz w menu start - uruchom i wpisz msconfig wyłacz procesy ktorych nie uzywasz a problem zniknie
to niestety nic nie pomaga
prosze nadal o pomoc !
uzyj CCleanera powinien CI w rejestrze tego adwara znalesc i usunac
uzywam ccleanera 2 razy w tygodniu ostatni raz uzywalem wczoraj, usuwam zawsze rejestr i smieci.
Niestety nie pomaga 
no to stary zostaje tylko wyczyszczenie danych aplikacji c:\documen and setings\dane aplikacji (robisz kopie i usuwasz co sie da programem unlocker) uruchamiasz pc ponownie a windows nadpisuje konfiguracje i powino hulać
C:\Documents and Settings\ i tutaj mam 3 foldery
" administrator " , "all users ", "owner " bo uzywam windowsa w jezyku ang które mam?