lua.pl to paździerz była dobra 2 lata temu,pdg.pl przynajmniej nie ma reklam ale czasem są z nim problemy
Macx , lua paździerz… wiesz lua jeszcze przejdzie… tam też mam stronkę ;] ale np prv to ekhmm…
ja tam wole jeszcze zagraniczne hostingi.
Znalazłem taki zajebiaszczy 1 gb i bez reklam hehe ale cudo z bratem juz nowy portal projektujemy
To podaj adres
Raczej to nie możliwe,ale podaj adres
Możliwe. Jest dużo zagranicznych darmowych hostingów z dużą pojemnością i bez reklam. Przykład:
http://www.hostsnake.com - 5 giga poj., 20 giga transferu…
stanowczo nie polecam, mam na nim konto od ok maja tego roku, mniejwiecej do lipca sierpnia serwer chodzil idealnie, szybko, nie padal wcale… bylo wspaniale ;]
a we wrzesniu zaczely sie problemy…a strona zajmujaca 100kb moze sie nawet minute ladowac… zeby sie zalogowac na ftp musze probowac kilka razy az serwer ‘zaskoczy’ a i tak mam problem zeby zrobic backup starej strony (jakies 30 plikow php po max 30kb) sie kopiuje ok 3-4min kazdy, i co chwile zrywa polaczenie, jak zerwie to nie chce sie polaczyc przez min 2-3h, wiec wykonanie backupu malutkiej stronki zajmuje min kilka dni
moze to taki chwyt marketingowy ze przez kilka miesiecy darmowy serwer chodzi szybko i zeby dalej szybko chodzil trzeba wykupic platny
ale ja sie na tyle darmowym zrazilem ze nie zamierzam testowac platnego
ps: mam lacze 1mb/256kb i na innych (platnych) ftp mam max transfer
ps2: sory za odkopanie, ale ta strona jest dosc dobrze wypozycjonowana w google, a sporo opinii w tym temacie jest pozytywnych wiec chcialem wyrazic aktualne zdanie