Pdg.pl opinie

lua.pl to paździerz była dobra 2 lata temu,pdg.pl przynajmniej nie ma reklam ale czasem są z nim problemy

Macx , lua paździerz… wiesz lua jeszcze przejdzie… tam też mam stronkę ;] ale np prv to ekhmm…

ja tam wole jeszcze zagraniczne hostingi.

Znalazłem taki zajebiaszczy 1 gb i bez reklam hehe ale cudo z bratem juz nowy portal projektujemy :wink:

To podaj adres

Raczej to nie możliwe,ale podaj adres :smiley:

Możliwe. Jest dużo zagranicznych darmowych hostingów z dużą pojemnością i bez reklam. Przykład:

http://www.hostsnake.com - 5 giga poj., 20 giga transferu…

www.12gbfree.com

stanowczo nie polecam, mam na nim konto od ok maja tego roku, mniejwiecej do lipca sierpnia serwer chodzil idealnie, szybko, nie padal wcale… bylo wspaniale ;]

a we wrzesniu zaczely sie problemy…a strona zajmujaca 100kb moze sie nawet minute ladowac… zeby sie zalogowac na ftp musze probowac kilka razy az serwer ‘zaskoczy’ a i tak mam problem zeby zrobic backup starej strony (jakies 30 plikow php po max 30kb) sie kopiuje ok 3-4min kazdy, i co chwile zrywa polaczenie, jak zerwie to nie chce sie polaczyc przez min 2-3h, wiec wykonanie backupu malutkiej stronki zajmuje min kilka dni :slight_smile:

moze to taki chwyt marketingowy ze przez kilka miesiecy darmowy serwer chodzi szybko i zeby dalej szybko chodzil trzeba wykupic platny :smiley:

ale ja sie na tyle darmowym zrazilem ze nie zamierzam testowac platnego :stuck_out_tongue:

ps: mam lacze 1mb/256kb i na innych (platnych) ftp mam max transfer

ps2: sory za odkopanie, ale ta strona jest dosc dobrze wypozycjonowana w google, a sporo opinii w tym temacie jest pozytywnych wiec chcialem wyrazic aktualne zdanie :slight_smile: