Do sprzedania procesor Intel g3258 procesor używany w pełni sprawny na taniej płycie głównej udało mi się go podkręcić do wartości 4,4 GHz Cena jaka mnie interesuje 95 zł z przesyłką link do aukcji Allegro
Bardzo tanio, kupujcie kto może
Kręcony i taka cena. Mam czerwono przed oczami od lampek ostrzegawczych.
Gdyby nie napisał że kręcony to byś kupił? Przecież może to wykasować Ale fakt, cena jakaś podejrzana, na allegro promocja, 20 zł taniej niż tutaj
Użytkownik 7 lat na dobreprogramy, moderatorzy znają jego adres
On się próbuje pozbyć sprzętu a ja nie zamierzam nic kupować w najbliższej przyszłości. Po prostu zwracam uwagę na coś co jest bardzo istotnie. Szczególnie jeśli patrzy się na rosnącą liczbę amatorów OC.
Sprzęt do tej pory działa w komputerze, po prostu chcę jak najszybciej się go pozbyć, co za naród… Za dużo źle, za mało to zaraz zaczną cię oskarżać że złodziej i krętacz…
Hmmm… Chyba producent dał odblokowany mnożnik po to aby wykorzystać jego możliwości… W komputerze HTPC przecież i tak nie był ciągle obciążany na 100%.
Cena na allegro 75 zł + 20 zł przesyłka = 95 zł?
Coś dużo tych procków na szybko się pozbywasz.
Chociaż śmiesznie jest czytać twoje podejrzliwe komentarze. Widzę że mądrość niektórych użytkowników nie zna granic…
Sprzedane.
I po co było się rzucać? Nic na temat twojego sprzętu nie powiedziałem tylko ogólnikowo zaznaczyłem że kręcony sprzęt w zaniżonej cenie to coś nad czym warto się zastanowić. Sprzedałeś, zarobiłeś, po 14 dniach możesz świętować.
Jak jest osobą prywatną to już może świętować