Kiedy wyjdzie bo jestem zainteresowany??
P.S Fifa jest do ******** :lol:
Kiedy wyjdzie bo jestem zainteresowany??
P.S Fifa jest do ******** :lol:
Największy konkurent FIFY szturmem zdobył sklepy - w sprzedaży znalazła się kopanka Pro Evolution Soccer 5, która aspiruje do zostania najlepszą symulacją piłki nożnej na świecie, co w tym roku nie jest zbyt trudnym zadaniem.
Konami wypuściło nowego PES-a na konsole - PlayStation 2 i Xbox’a. Na dniach ukaże się także wersja pecetowa i kieszonkowa ( PSP).
Oto informacje o grze, jakie można znaleźć na stronie polskiego dystrybutora - CD Projektu:
Pro Evolution Soccer 5 to najbardziej zaawansowany symulator piłki nożnej jaki powstał. Oprócz udoskonalonej grafiki PES5 oferuje przede wszystkim nowy system kontroli nad piłką oraz znacznie poprawioną animację. Dzięki zwiększonej ilości charakterystycznych zagrań wszyscy zawodnicy są rozpoznawalni już na pierwszy rzut oka. “Piątka” jest również najbardziej rozbudowaną częścią serii pod względem ilości licencjonowanych drużyn i zawodników.
Złączono Posta : 28.10.2005 (Pią) 17:43
Pro Evolution Soccer 6 na konsolach nowej generacji
Shingo Takatsuka, producent dobrze znanej serii wirtualnych symulacji piłki nożnej Pro Evolution Soccer (Winning Eleven w Japonii), zapowiedział, że kolejna odsłona tego cyklu pojawi się w wersji na konsolę Xbox 360 w końcówce 2006 roku. To potwierdza dotychczasowe plotki o tym, jakoby PES6 miał się ukazać już na platformach następnej generacji.
Też tak sadze! Grająs w PES4 byłem zachwycony! Zobaczymy jak PES 5 spisze!
Grałem już w demo PES 5. Cudo na prawde wypas. Dużo lepsze od PES 4 a od fify to już wogóle.
FIFA jest do *********???
…
Musze pryznac ze fifa nie jest zbyt udaną gra.Grałem i ma wiele wad:dziwne zwroty piłkarz przy opanowaniu piłki,jeden z komentatorów potrafi nie odezwac sie przez cały mecz ,krzycy gdy tylko piłka leci w strone bramki a nie zawsze wpada.A pes to cudowna oprawa graficzna mozna przydzielac zawodnikom okreslone zadania.Plus dla fify za pełne nazwy klubów.
Beny
M@TEO
januszmaciejewski
a ja proponuję panowie o hamowanie się ze słownictwem - są inne określenia na rzeczy, które się nie podobają :twisted:
No to coś słabo w te PES5 grałeś, bo ja bym raczej na odwrót powiedział.
Fifa jest pogrzebana już od lat Tylko ratuje ja zawsze wielka kampania reklamowa hehehe
Widze ze na forum mamy archeologa :]
odkopuje starocie :mrgreen: