Posiadam obydwie gry ,gdy mialem tylko PESA6 grałem tylko w niego i bardzo mi sie podobał ,jednak gdy tylko kupilem FIFE07 tylko w nią zaczolem grac i gram do tej pory ,od kiedy mam fife nieuruchomiłem jeszcze PEsa6,
niewiem bardziej podoba mi sie FIFA07 i jesli bym mial wybierac miedzy FIFA07 A PES6 wybrał bym gre EA Sport. Pes nawet nie potrafi wykupić licencji klubów i trzeba wgrywac patche ktorych jest pełno,lecz i tak nie poprwiaja jakosci tej gry - grafika napewno lepsza w pesie ale kariera czy rozgrywanie meczy jest lepszej jakosci w FIFIE07 !
lol. Może nie zauważyłeś że Electronic Arts Inc. jest prawie (jeżeli nie) największym wydawcą gier. Z gier Konami znane są tylko PES, Metal Gear Solid i Silent Hill więc nie oczekujmy że dopchną się szybciej niż EA.
W Fifie jest o wiele lepsza muzyka niż w PES, to nie ulega wątpliwości.
z tym też się nie zgodzę, rozgrywka sieciowa jest b. mocną stroną fify, szczególnie liga interaktywna.
Nie przesadzaj że dla fify 3. Jest mniejszy niż w PES ale bez przesady
Mi się bardziej podoba grafika z Fify ale to już kwestia gustu
A co powiecie o PESowskim komentarzu? Bo jak dla mnie to gigantyczny niewypał. W fifie mi się podoba, czasem można się pośmiać z głupich tekstów, przyjemnie się słucha Szpakowskiego