Pomysł fajny nawt kiedyś o tym myślałem , ale co tam będzie pisane ???
czyli z psychologicznego punktu widzenia sznownej Waterproof pomysł z przydziałem rang jest do… bani :!:
a ja mimo wszystko się nie zgodzę
nie jesto to ani forum Radia Maryja ani Koła Gospodyń Wiejskich :!:
są userzy w młodym (czasem bardzo młodym) wieku i są tacy, którzy mają już swój “przebieg” zrobiony… i myślę, że każdy z nich ma jakąś swoją wizję tego forum i na swój sposób widzi propozycję np. rang.
dlatego powtarzam, że nie wolno z góy zakładać, że to będzie in minus :!: :!: na jakiej zresztą podstawie można by :roll:
nie jesteśmy przecież z drewna… a każdy kto miałby otrzymać rangę mógłby na przykład odmówić tego “przywileju” :roll: albo wybrać sobie jakąś rangę z przygotowanego wcześniej zestawu
Jak ja uwielbiam kiedy Ty mnie przywołujesz!
Ale nie moge sie oprzeć Twoim przepięknym argumentom!
Popieram Cię w całej Twojej “okrągłości” (w pozytywnym znaczeniu)
Wybacz Waterproof , z całym szacunkiem do Ciebie, ale to mi to przywodzi na myśl poprzedni system. WSZYSTKIM PO RÓWNO.
Tylko w imię czego ?
Nie chodzi mi o to, że ewentualny “osobisty” napis pod nickiem jest czymś niesamowitym, ja się przy nim wcale nie upieram, ale dlaczego ludzie którzy są wartościowi nie powinni być w taki czy inny sposób nagradzani ? Przez wiele lat uczono nas (przynajmniej mnie), że nie należy się wybijać, stać należy równo w szeregu, ani trochę z tyłu ani trochę z przodu.
Wg mnie młodym pokoleniom należy pokazać, że lepszym być jest właśnie dobrze. Bo jak na razie, to jak widać na ulicy “dobrze” jeste wtedy, jeśli nosimy takie same ciuchy, takim samym slangiem mówimy i słuchamy takiej samej muzyki. Ten kto się wychyla, jest beeee.
Nie zrozum mnie źle, nie uważam, że podpisik pod nickiem jest wielką nagrodą. Może to bardziej chodzi o zmiany ? Całkiem niedawno były straszne słowa krytyki, że nowe działy to już koniec forum. Jak widać ludzie nie uciekli, radzą sobie znakomicie i praktycznie wszyscy zapomnieli już o tamtych sprawach.
W inności siła
Bardziej?
Przede wszystkim chodzi o zmiany…
Nie bójmy sie ich - jeśli coś nie wypali to przecież droga powrotna nie będzie zamknięta…
Jako nic nie wnoszącze do dyskusji ==::> …
Przepraszam, jestem myślący inaczej, więc mogę taką uwagę wpisać jako przykład, tylko jeszcze nie wiadomo czego?
No właśnie - jak będziesz konkretny, to post zostanie.
Dyskutujemy merytorycznie na istotne tematy
Pytań jest zapewne więcej
Dlatego mile widziana jest konkretność - to nie na Luzie
Sądzę, że lisek ma rację.
No to na co czekasz Lisq???
Zakładaj ten dział i do roboty
Twój komentarz do wypowiedzi Liska zaowocował tym co poniżej:
Czy nie sprowokowałeś userów do zbytniego spoufalania się z Liskiem? Jakoś to brzmi niesmacznie!
Jestem jak najbardziej za przyznawaniem rang.
Co do specjalnego działu, to mając pewne doświadczenia w tym temacie myślę, że po pierwsze nie ma co się obawiać zjawiska zazdrości, że ktoś jest, a kogoś nie ma wśród osób posiadających do niego dostęp. Po drugie nie należy zakładać, że w tym dziale będzie pisanych wiele postów - nie takie jego przecież przeznaczenie. Po trzecie uważam, że przydatne byłoby miejsce, gdzie w zawężonych gronie userów można byłoby przedyskutować niektóre sprawy, problemy. Choćby właśnie nadawanie rang.
Konkludując nie mam nic przeciwko powstaniu tego działu
Pawek chcący dołączyć do grona “zasłużonych” musisz nadrobić półroczne zaległości ;);)
:lol: :lol: :lol: :lol:
No nie, jeszcze nikt nie posądzil mnie o machiavellizm.
A jak ktoś nie rozumie o czym i do kogo się pisze, no cóż…
Jak masz coś to pisz na PW, nie jest to miejsce na takie rozważania
Czesc szanowny kolego :!:
Zdecydowanie popieram Cie w tej kwesti
Ten dział to będzie coś jak “podmoderatorzy”
Ja szczerze mówiąc, nie widze potrzeby zakładnania takiego działu, bo jak już wiele razy było pisane przez moderatorów i adminów: “Decyzje w spravie forum podejmowane są przez administrację” i nie chodziło tu chyba o tą administrację
Tak więc bezzasadne jest mydlenie oczu userom że będą mogli podejmowąc jakieś decyzje, chociaż podejmować zawsze można, do realizaji jeszcze daleka droga…
Jednka jeżeli celem założenia takiego działu byłoby jedynie wyodrębnienie grupy uprzywilejowanej, to rzeczywiście jest sens. Po trochu, po trochu i w końcu będziemy mieli tutaj plebs, arystokrcję i władców…
Pozdrawiam
Nie przesadzasz troche?
Przesadza ostatnio coraz bardziej. Mówię tu np. o wytykaniu bładów jego zdaniem ortograficznych w Newsach na Vortalu. Co do tematu to chyba czas go zakończyć.