PHOTOSHOP Dwustronne zaproszenia

Witam

Potrzebuje zrobic w photoshopie dwustronne zaproszenia, i mam do was prosbe o pomoc od strony przygotowania.

Na jednej kartce A4 maja sie miescic poziomo 2 zaproszenia i zajmowac (razem) cala kartke. - Jak ustawic projekt w ps, zeby bylo to mozliwe?

Potem musze to dać do PDF, ale najpierw jak zrobić to co opisałem wyzej? (jakby ktos nie rozumial, przyklad:)

http://img819.imageshack.us/img819/3484/kartkal.png

Druga sprawa to wlasnie druga strona. W drugim pliku zrobie druga strone, na ktorej tez maja miejscic sie na niej 2 zaproszenia (tył) i pokrywac sie z przodem (zeby nie bylo na odwrot).

Prosze o propozycje jak sie za to zabrać, i przepraszam za pisownie, ale spieszy mi się.

Pozdrawiam.

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem… Ale aby podzielić stronę na pół dajesz Widok/Nowa linia pomocnicza i tam klikasz Poziomo i wpisujesz w pole 50%. Robisz jedno zaproszenie a później kopiujesz warstwy i przeciągasz w drugą pustą część strony.

A na drugie pytanie jeśli sam będziesz drukował to odpowiesz sobie sam metodą prób i błędów a drukarni oni sobie sami to złożą tak jak ma być.