Chcę zacząć “projektować” w photoshopie ale nie wiem jaką mam wybrać wersję . Kiedyś bawiłem się w photoshopie 2 teraz chyba wyszła trójka . Czy mam kupować 3 czy 2 . Jakie są Wasze rady ? Którego photoshopa używacie Wy ? . Z góry dziękuje za rady . Jeśli taki topic już istnieje prosze przepraszam i prosze o przeniesienie.
Ja jednak bym doradzał CS3 , chociaż w domu mam PS 4.0, to na CS i CS3 też pracowałem, i naprawde jest różnica dodatkowo polecam wersje Extendet czyli tą najbardziej rozszeżoną
Złączono Posta: 25.07.2007 (Sro) 14:35
To znaczy chciałem powiedzieć że na CS2 i CS3 i różnica jest widoczna
wcale nie brakuje IR … fnkcje IR sa przeniesione do Photoshopa i Fireworks. Nie są to programy dla amatorów w domowym zaciszu więc wg. mnie rozdzielnie funkcji IR na 2 programy jest dosyć dobre.
Wg mnie Photoshop CS2 był bardzo nieudany. Strasznie się ślamazarzył, szczególnie jak się dograło z 10 filtrów. Ogólnie mówiąc wszystko tam chodziło wolno! W CS3 jest znaczna zmiana, program chodzi o wiele szybciej///
Ja tam używam Adobe Photoshop CS3 po polsku:))) I teraz jeszcze dodatkowo się go uczę, ponieważ mam Total training for adobe photoshop cs3 essentials. Książkę o PSCS3 też mam;DDD i fajnie mogę doszlifować swoje umijętności;p