Ja nie widze problemu jeśli jest to wersja Box i ma zapisek do użytku komercyjnego no to nie ma znaczenia gdzie kupione jest , co innego jak by to oem był i wersja dla np.dla studentów jeśli są takie
Tak, jest to wersja box. W przyszłości chciałbym używać go w firmie i nie chciałbym żeby jakaś kontrola się przyczepiła. (nie będę miał żadnej faktury, rachunku itp.)
Zależy mi na jakimś dowiedzie potwierdzającym legalność i możliwość użytku komercyjnego. Zastanawiam się nad spisaniem umowy kupna-sprzedaży ze sprzedającym… ale nie wiem czy to wystarczy :?:
Przedewszystkim bedziesz miał orginalny nośnik z numerem licencji i w programie też jest plik z licencją tak więc za co mieli by się czepiać a co do rachunku no nie wiem ale jak nie bedziesz tego w koszty walił to nie powinien ci potrzebny być
za to umowa kupna-sprzedaży o której wspomniałeś to bardzo dobry pomysł, jednoznacznie potwierdza skąd pochodzi oprogramowanie i jak wszedłeś w jego posiadanie i jest idealnym dodatkiem (do oryginalnego nośnika i całej zawartości box’a) potwierdzającym legalność