Witam! Dostałem zlecenie na stronę szkolną.
Interesuje mnie temat, czy jest możliwość zintegrowania w jakiś sposób galerii jquery jakiejś, aby była zarządzalna z panelu admina?
Mamy wydarzenia, z każdego wydarzenia są jakieś zdjęcia i krótki opis (to w aktualnościach). W aktualnosciach bym zrobił odnośnik " Kliknij aby oglądać reszte zdjęć " w aktualności bym miał dwie, trzy zmniejszone zdjęcia przed edytor WYSIWYG, ale to jest inna sprawa. Po kliknieciu w odnośnik, przenosi mnie do " /galeria/index.php " i tam mam do wyboru wydarzenia. DD.MM.RRRR - NAZWA WYDARZENIA (to też jest sprawa ogólnikowa bo wiadomo, ze to najmniejszy problem) ale sam problem pojawia się już tutaj, że Lightbox nie ma możliwości katalogowania plików, co by było mało nie ma możliwości zarządzania z panelu admina, na czym mi cholernie zależy. Mam napisany panel administratora w którym mogę wyedytować poszczególne podstrony mojej strony. Ale ja nie wiem co dalej… Mam Lightbox’a, mam swój panel admina, a co dalej? Jakie pliki mam udostępnić? Proszę o w miare szybką odpowiedź, dziękuję.