PHP has encountered an Access Violation at 01940E82


(boger) #1

czy to tylko ja tak mam? czy inni tez maja taki komunikat na forum, uzywam opery 9.02, w pracy to samo mam, a jak odswieze pare razy to normalnie strony sie laduja,

i ostatnio jakby dobreprogramy.pl i forum lagowaly przynajmniej w englandii

Złączono Posta : 16.11.2006 (Czw) 20:00

omg 5 razy musialem dodawac caly czas: PHP has encountered an Access Violation at 01940E82, czy to wina opry??


(Darkvifon) #2

Ja w Firefoxie też tak mam czasami. Pewnie coś jest nie tak z forum.


(Myszonus) #3

boger , a co to niby jest :

omg ...


(boger) #4

Myszak zeby ci odpowiedziec musialem 30 rzay to odswiezyc wiec juz wiesz czemu nowy temat, lepiej napisac nowy niz wybrac szukaj i znowu odswiezac 30 razy i pozniej przegladac posty i znowu odswiezac, ale i tak sry za tego posta


(Myszonus) #5

boger ten ten temat jest w tym dziale - ciężko było popatrzeć ? nie rozumiem ... :roll:


(Kpc21) #6

Ja nic takiego nie mam.


(boger) #7

Myszak przeciez przeprosilem

zreszt a jakbys musial 30 razy odswiezac kazdego posta to 1sze co bys zrobil to tez napisal, a nie szukal

a post sie nazywa

a nie Access Violation....

kogos wladnego prosze o usuniecie tego tematu

nie no znowu 30 rzy zanim cos dodam, zaraz mnie .......

i jeszcze caly czas musze sie logowac zeby cos dodac


(Wojsmol) #8

ja mam to samo pod FF 2.0 pl