Dodaj do zapytania WHERE page_id = $_GET[‘id’]. Oczywiscie zastąp to swoimi polami / zmiennymi. Przefiltruj zmienna $_GET zeby zabezpieczyc sie przed atakami.
Dzięki SyntaxError , za objaśnienie i athei , za kod
Wszystko działa jak należy ale jest jeden problem:
Zrobiłem małą stronkę (w html i css) i do tego zrobiłem mały panel administracyjny, a w nim można usuwać te podstrony, i jak usuwam i dodaje podstrony to robi się coś takiego: (dam screena po ciężko mi to jest wytłumaczyć)
(jakbym usuwał te podstrony z poziomu phpmyadmina to jest ok…)
Więc chcę zrobić coś takiego że jak się dodaje linki w menu (też z poziomu panel którego zrobiłem) to żebym miał do wyboru (najlepiej w w html, wszystkie rekordy z podstrony do wyboru i jak wybiorę jakąś podstronę to do mojej bazy menu zapiszę się rekord z linkiem właśnie do id tego rekordu…
Kurdę, no nie wiem jak to inaczej wytłumaczyć, nie wiem czy mnie rozumiecie…
'; if (isset($_GET[‘nazwa’])) { $nazwa= $_GET[‘nazwa’]; $query="SELECT * FROM podstrony WHERE nazwa= ‘$nazwa’ "; $rezultat = mysql_query($query); if (!rezultat) { die (“Błąd nr 1”);} } else { $nazwa=“home”; $query="SELECT * FROM podstrony WHERE nazwa= ‘$nazwa’ "; $rezultat = mysql_query($query); if (!rezultat) { die (“Błąd nr 2”);} } $record = mysql_fetch_array($rezultat, MYSQL_ASSOC); echo "