[PHP] Skrypt pomniejszania obrazków


(master of disaster) #1

Witam!

Czy dało by się przerobić poniższy skrypt tak, aby tworzył miniaturki tylko w folderze gallery/$_GET gdzie zmienna get będzie nazwą folderu?


(system) #2

jeżeli to vista to po co? naciskasz lewy Ctrl i trzymając go pokręcić skrolem myszy i po problemie.


(IcyMat) #3

Przepraszam, ale jeżeli się na tym nie znasz to się może nie udzielaj za bardzo... koledze chodzi o tworzenie miniatur zdjęć poprzez PHP bo pewnie chce zrobić sobie galerię na stronie...

A co do samego skryptu - też się właśnie z tym bawię więc na chwilę obecną nie pomogę :wink: