Phpbb - błąd mysql / strona się nie wyświetla

Witam , otóż dzisiaj otwieram moje forum , aby dodać nowe subfora itp. a tu wyskakuje błąd :

Warning: require(/home/gpz1457/public_html/yourboard.pl/config.php) [function.require]: failed to open stream: Permission denied in /home/gpz1457/public_html/yourboard.pl/common.php on line 127

Warning: require(/home/gpz1457/public_html/yourboard.pl/config.php) [function.require]: failed to open stream: Permission denied in /home/gpz1457/public_html/yourboard.pl/common.php on line 127

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required './config.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/gpz1457/public_html/yourboard.pl/common.php on line 127

Zrozumiałem

failed to open stream

jako złe żródło/ścieżkę, ale gry sprawdzam swój serwer w total commanderze - wszystko jest dobrze. Nie wiem , może coś źle interpretuje , nie znam php dlatego proszę o szybką pomoc.

Miszczo , proszę poprawić tytuł tematu na konkretny, mówiący dokładniej o problemie. W przeciwnym wypadku temat zostanie usunięty.

Kolego , zaczynasz przeginać , staram się być miły ale ja ci postów nie usuwam. Jeśli nie masz argumentów to nie pisz nic , bo usuwanie mojej opinii świadczy o twojej inteligencji … Mógłbyś sobie posty nabijać np. pomagając komuś / robić coś konstruktywnego . Do widzenia …