Od jakiegoś czasu, pika mi bios, zazwyczaj jak gram w grę, wtedy jest to kilka serii pikania, ale czasem też podczas normalnego użytkowania. Komputer i podzespoły są starsze, więc mimo że gra niezbyt wymagająca to mnie nie dziwi, chociaż podczas gry nie ścina. Wersja biosu American Megatrends Inc. V4.7, 2010-07-28. Mam też na obudowie pc wyświetlacz z temperaturą, czasem pracy itd. Ostatnie pół roku nie działał(świecił się ale nie pokazywał niczego, jak zepsuty) i z pikaniem miałem spokój(bo pojawiało się już wcześniej), teraz nagle zaczął działać i pokazywać prawidłowo i pikanie wróciło, nie wiem czy jest to jakoś powiązane. Wczoraj trochę oczyściłem z kurzu kartę i okolice procesora ale dalej to samo. Są to trzy podwójne piknięcia(czyli chyba liczy się jako 6), raczej dynamiczne . System Windows 7 64.
Screeny z teraz, nie z momentu gry, ale właśnie jakiś czas temu znów były sygnały.
ED 2. Mam też pozapychane dyski, na każdym po około 5GB wolnego miejsca. Ale też nie wiem czy ma to jakieś znaczenie.