PIŁKA NOŻNA - wątek II

Real - Valencia: 4-2

to co Real zrobił z valencią w drugiej połowie grając w 9 to przechodzi każde pojęcie,

zagrali genialnie, cudownie, galaktycznie po prostu. ale ambicja, walka do końca, pięknie.

sędzia z kartką dla Van Gol’a przesadził ale wszystko wyszło na dobre

Robben jechał z obrońcami jak chciał, najlepszy zawodnik.

copa para el Real Madrid

@up szkoda, że nie widziałem tego meczu, zawsze byłem pierwszym fanem Realu, choć różnie się działo :expressionless:

PS. Korona - GKS Jastrzębie 2:3

ta, i nasi reprezentanci zabibowali #-o a i jeszcze lepiej zagrali w tym ,meczu z Ukrainą

Beenhakker to jednak debil! Dawniej za czasów Górskiego trener sam zapraszał na bife zawodników po meczu.

Teraz od razu wyjeb** ich z reprezentacji, ale jak przegrają w eliminacjach bez nich, to znów wiana nie będzie po stronie Beenhakkera, tylko tej trójki :expressionless:

PS. Dzisiaj Mecz Wisła - Barca.

za Górskiego to inne czasy były, z resztą, coś mi się wydaje, że dojdą do porozumienia, a nie wyrąbał by ich gdyby to od razu nie doszło do mediów, zobaczymy co dziś Wisła pokaże…

bardzo dobrze zrobił. takich od razu trzeba wywalać!

ja popieram leo w tej decyzji

no właśnie ciekawe co miał zrobić, jakby im podarował to wszyscy by zaczęli balować itp.

wisła - barcelona - 1:0

w 80 minucie meczu jak barcelona miała akcje, strzelał pique,

normlanie prawie padlem ze śmiechu, on celował w samochody na parkingu ?

aa i jeszcze ‘gwiazda’ krkic w ~88min też chyba celował w ludzi siedzących na poddaszu :hahaha:

zresztą czego po barcelonie można sie spodziewać

poza tym, norma, czyli beznadziejni komentatorzy, choć nie wiem czy tak na nich można mówić,

mieli podniete za każdym razem gdy wisla dotknęla piłki

ps. czemu duma katalonii ? przecież to grała barcelona a nie espanyol …

goodprogram , bądź co bądź po barcelonie można się spodziewać wszystkiego zarówno zwycięstwa w Gran Derbi 3:0 na bernabeu w 2005 roku jak i przegrania z Wisłą Kraków :slight_smile:

Nie dziwię się że mieli “podnietę” w końcu pierwszy raz polski zespół pokonał barcelonę w pojedynku który można porównać z szansą na wygranie w wyścigu fiata seicento z porsche 911,

Chyba troche przesadzasz, Wisła jest bardzo groźnia u siebie, przekonał się o tym m. in. Beitar Jerozolima nie mówiąc już o polskich klubach które przyjeżdzają do Krakowa żeby się bronić.

heh, nie no, drużyna z najwyższej półki

Może nie lepsza od Realu, ale mają w składzie naprawdę solidnych piłkarzy na których polskie kluby po prostu nie byłoby stać. Gdyby taki Beitar grał w polskiej lidze to co roku walczył by o mistrzostwo.

Wbrew pozorom czołowe drużyny z Izraela po względem personalnym i finansowym prezentują naprawdę dobry europejski poziom.

No i dostali 5 - 0 z nadzieją na więcej.

no z tym sie zgadzam, ale wybacz, polska liga to dno i wodorosty

czyżby jutro, właściwie dzisiaj Cazorla i Villa w Realu ?

http://www.marca.com/edicion/marca/futb … 58406.html

wiadomo, Marca, więc można z przymrużeniem oka na to patrzeć ale ten material-video ciekawy…

No i z tym stwierdzeniem muszę się zgodzić, powiedział bym że jest to nawet zbyt delikatnie ujęte

no niestety, ale miejmy nadzieję, że będzie lepiej, komentatorzy jak zwykle super do tego nieźle się uśmialiśmy z tych okazji Barcelony :smiley:

a co do Beitaru to przyszywanie ich do naszej ligi jest ,nie przyszył, ni przyłatał"

a i no dla Wisły mogłoby być więcej, ale Ci z TV tak się podniecali, ale przecież Wisła jak i Barca traciła tak piłki, że głowa boli

Dalej gramy w Europie, groźba zawieszenia choć wciąż aktualna jakby sie troszke oddaliła…

Powinni wszystkich z tego “związku” wytentegować.

Barcelona - Atletico M. 6:1 szacuneczek dla Barcy…W 30 minut strzelić pięć bramek (5:1)

Atletico dziwny zespół - w PD przeciętny, dostaje łupnia a w LM błyszczą.

Real Madryt - Espanyol 2:2

Dwa gole El Capitano, ogólnie dla Realu nie za dobry wynik.

Jutro losowanie fazy grupowej Pucharu UEFA - ciekaw jestem jak wylosuje Lech :slight_smile: