Bo przy poważnych spotkaniach z reguły dają ciała.
Przypuszczalny skład:
Boruc - Wasilewski, Głowacki, Żewłakow, Bronowicki - Błaszczykowski, Kaźmierczak, Lewandowski(Sobolewski), Krzynówek - Żurawski, Smolarek
Moje pytanie: Czemu nie ma Wichniarka?
Zadaj te pytanie Leo… :roll: Ja też nie umiem tego zrozumieć, ale i tak by nie miał miejsca w pierwszej 11.
jak zawsze? moim zdaniem bęcki… to jest oddanie meczu bez walki, a sądzę, że wszyscy wygryzą całą trawę na Estadio Da Luz!
hej Polska gol :!:
I zaczęło się
i trwa
Ebi [*] :roll:
Złączono Posta : 08.09.2007 (Sob) 22:49
No takiego czegoś się nie spodziewałem… to chyba jakieś fatum, że Portugalczycy nie radzą sobie z nami.
Tak dalej trzymac polacy ! C Ronaldo niewidoczny
Radzą nie radzą i tak w :■■■■: dostaniemy.
philips
2:2 :brawo: Dobry wynik
Brawo Krzynówek!!
Szkoda, że straciliśmy w głupi sposób te dwie bramki, ale mieliśmy też trochę szczescia więc sie wyrównało. Martwi mnie jedno co będzie z naszą reprezentacja gdy zabraknie Krzynówka od dawna facet się wyróżnia w kadrze a wiadomo ze wiecznie grał nie będzię
A ten wynik jest dobry? Mamy szanse na wyjście z grupy??
Słyszałem o gościu, który zamordował swoją żonę, bo ta spytała się jego w 90 minucie meczu - którzy to nasi? :lol:. To jest podobne pytanie ;). Portugalczycy to, wicemistrzowie Europy i czwarta drużyna świata.
Po remisie Serbii z Finlandią coraz większe, ale o tym zadecydują nasze bezpośrednie spotkania z tymi drużynami.
Widziałem wywiad Ronaldo po meczu i mówił, że wynik jest niesprawiedliwy, ba nawet mało co i by sie rozpłakał :lol:
Oczywiście, że tak. Spójrz na tabele:
-
Polska 10 6 2 2 17:9 20
-
Finlandia 10 5 3 2 11:6 18
-
Portugalia 9 4 4 1 18:8 16
-
Serbia 9 4 3 2 12:6 15
-
Belgia 9 3 1 5 8:12 10
-
Armenia 8 2 2 4 4:8 8
-
Kazachstan 9 1 3 5 6:13 6
-
Azerbejdżan 8 1 2 5 4:17 5
Portugalia ma jeden mecz zaległy, lecz jeśli wygra to i tak będzie 1 pkt za nami
Trzeba się skupić na meczach z Finlandią i Serbią, a w szczególności z Finlandią
Pozdrawiam
Kiedy startuje LM? Bo w TVP2 widziałem w zapowiedzi że w jakiś dzień o 17.30. Tylko w jaki i czy napewno dobrze widziałem
Liga Mistrzów startuje 18/19 wrzesień
Ronni_92 , a o której?