Piłka nożna

Bo przy poważnych spotkaniach z reguły dają ciała.

Przypuszczalny skład:

Boruc - Wasilewski, Głowacki, Żewłakow, Bronowicki - Błaszczykowski, Kaźmierczak, Lewandowski(Sobolewski), Krzynówek - Żurawski, Smolarek

Moje pytanie: Czemu nie ma Wichniarka?

Zadaj te pytanie Leo… :roll: Ja też nie umiem tego zrozumieć, ale i tak by nie miał miejsca w pierwszej 11.

jak zawsze? moim zdaniem bęcki… to jest oddanie meczu bez walki, a sądzę, że wszyscy wygryzą całą trawę na Estadio Da Luz!

hej Polska gol :!:

I zaczęło się :slight_smile:

i trwa :slight_smile:

Ebi [*] :roll:

Złączono Posta : 08.09.2007 (Sob) 22:49

No takiego czegoś się nie spodziewałem… to chyba jakieś fatum, że Portugalczycy nie radzą sobie z nami.

Tak dalej trzymac polacy ! C Ronaldo niewidoczny :stuck_out_tongue:

Radzą nie radzą i tak w :■■■■: dostaniemy.

philips :wink:

2:2 :brawo: Dobry wynik :slight_smile:

Brawo Krzynówek!!

Szkoda, że straciliśmy w głupi sposób te dwie bramki, ale mieliśmy też trochę szczescia więc sie wyrównało. Martwi mnie jedno co będzie z naszą reprezentacja gdy zabraknie Krzynówka od dawna facet się wyróżnia w kadrze a wiadomo ze wiecznie grał nie będzię

A ten wynik jest dobry? Mamy szanse na wyjście z grupy??

Słyszałem o gościu, który zamordował swoją żonę, bo ta spytała się jego w 90 minucie meczu - którzy to nasi? :lol:. To jest podobne pytanie ;). Portugalczycy to, wicemistrzowie Europy i czwarta drużyna świata.

Po remisie Serbii z Finlandią coraz większe, ale o tym zadecydują nasze bezpośrednie spotkania z tymi drużynami.

Widziałem wywiad Ronaldo po meczu i mówił, że wynik jest niesprawiedliwy, ba nawet mało co i by sie rozpłakał :lol:

Oczywiście, że tak. Spójrz na tabele:

1. Polska 10 6 2 2 17:9 20

2. Finlandia 10 5 3 2 11:6 18

3. Portugalia 9 4 4 1 18:8 16

4. Serbia 9 4 3 2 12:6 15

5. Belgia 9 3 1 5 8:12 10

6. Armenia 8 2 2 4 4:8 8

7. Kazachstan 9 1 3 5 6:13 6

8. Azerbejdżan 8 1 2 5 4:17 5

Portugalia ma jeden mecz zaległy, lecz jeśli wygra to i tak będzie 1 pkt za nami :slight_smile:

Trzeba się skupić na meczach z Finlandią i Serbią, a w szczególności z Finlandią :slight_smile:

Pozdrawiam

Kiedy startuje LM? Bo w TVP2 widziałem w zapowiedzi że w jakiś dzień o 17.30. Tylko w jaki i czy napewno dobrze widziałem :stuck_out_tongue:

Liga Mistrzów startuje 18/19 wrzesień :slight_smile:

Ronni_92 , a o której? :smiley: