Piłka nożna

a miał ustąpić i czekać aż ktoś inny kupi? :stuck_out_tongue: :x

Warto przypomnieć:

SportKlub:

0:30 Peru v Boliwia

2:45 Wenezuela v Urugwaj

To dziś… jutro zapodam na jutro :smiley:

BARCA SIEMPRE :!:

picolo102 oczywiście że tak :mrgreen:

Slim Lolek po co nam Chivu - zawsze jest G. Milito i Andrade :slight_smile: Bardziej bym był za tym pierwszym… dużo razy grał przeciwko nam i zna hiszpańską piłkę doskonale.

i niech Ikera oddadzą za free a co tam 8)

Ronni_92 przed chwilą byłeś oburzony że Chivo przeszedł do Realu a teraz już ci przeszło?? :shock: :mrgreen:

Edyta:

36 mln.

EDYTA:

Nie o to mi chodziło, chodzi o to, że jak nie Chivu to Andrade albo Milito. Świat się nie zwali :wink:

Warto przeczytać (to nie reklama): fcb24.com/index.php?id_strony=17&layout_selected=layout%20I&PHPSESSID=6a2a478c37e4e4a500bc63e2ae914e44&id_newsa=6208

Ja na 100 m mam 12,4 s :roll:

Wymiatają! :tancze:

a jak nikt nie przyjdzie napisze że nie potrzeba obrońców

picolo102 - (czytaj wyżej)

O to sie nie bój, przyjdzie, przyjdzie! Laporta o tym mówił, że musi przyjść środkowy obrońca. Jest o tym świeży news :smiley:

hehehe :mrgreen: :mrgreen:

Nie o to mi chodziło! NEO :!:

to do mnie ??

A czy to ważne ??

Hee, kolejny klub zainteresowany Guddym - Feyenoord. Byłbym za tym aby Guddy przeszedł do Feyenoordu - Santi i Guddy do odstrzału. Islandczyk to całkowity niewypał :? Tylko problem w tym, że on nie chce się wynosić z Dumy Kataloni :? A była by nie mała kasa… może 5 mln euro :-k

Teraz Barcelona może wszystkich wyścignąć :smiley:

w jakim sensie?? :-o

Hildebrand w Valencii, ciekawe czy wygryzie Canizaresa w w nadchodzącym sezonie :-k

No i nareszcie Torres oficjalnie w The Reds =D> dobry transfer Liverpoolu.

Nie wydaje mi się… Canizares za dużo doświadczenie i nie sądze aby dał się wykolegować Hilbedrand’owi. Za taką kase… 36 mln euro i trzeba doliczyć do tego aklimatyzacje zawodnika i przyzwyczajenie do gry w Angli. Tak samo jest z Henrym.

Złączono Posta : 03.07.2007 (Wto) 23:00

Dyrektor sportowy Realu Madryt Predrag Mijatovic zaprzeczył jakoby jego klub doszedł do porozumienia z Romą w sprawie transferu obrońcy Cristiana Chivu. - Nic dodać nic ująć :x

też to czytałem :frowning:

tak jak pisałem przegramy :evil:

hehe 50 minuta i już 4:1 na pewno odrobią

ja stawiam na 4:3 dla łusa