Pilnie potrzebuje waszej pomocy!

WITAM !!

Chciałem prosić was o pomoc ponieważ mam problem z kompem. Od jakiegoś czasu zaczeły mi ścinać gry takie jak gothic II itd.

A na moim kompie nie mają prawa scinać !!

Mój komputer to : Celeron 2,50 GHZ

GRAFIKA GEFORCE 7300GT

1 GB RAM

Chodzi mi o to że jak dam większa widoczność w gothicu 2 to gra mi zaczyna cholernie ścinać.

Prosze o pomoc !!

:frowning:

Masz jakiegoś antywirusa , firewall’a? Posprawdzaj czy nie masz wirusów i czy nic Ci się nie grzeje :wink:

A może podłapałeś jakieś robactwo. Sprawdż kompa antywirusem, spybotem i podobnymi programami. Ewentualnie wklej logi dla mądrzejszych…

Jeśli nic się nie przegrzewa i nie masz robactwa to chyba czeka Cię reinstalka.:mrgreen:

gugu007 , prawie to samo napisałem. :wink:

Napiszcie jakimi programami mam sprawdzić kompa . Mam aktualnie avasta.

Ale nawet jak sformatuje dysk to jest to samo dalej ścina i nic sie nie naprawia.

PROSZE O DALSZE WSKAZÓWKI !!

Może czas na sprawdzenie temperatur i wyczyszczenie wiatrakow? Może komp sie zwyczajnie przegrzewa i ścina?

Na początek znajdź opis jak sprawdzić temperaturę w BIOSIE. - jak nie możesz znaleźć to użyj tego Programu!

, i pochwal się jaką masz temp.

Możesz wkleić logi z Hijackthis i silentrunners … będzie można stwierdzić jakieś brudy, albo po prostu poskanuj dysk dowolnym skanerem on-line … np. Kasperskym. :slight_smile:

Przydatny będzie również AdAware dostępny w serwisie DP.

pzdr…

Temperatury mojego kompa !!

Temperatury:

Płyta główna 28 °C (82 °F)

Procesor 38 °C (100 °F)

WDC WD800BB-00JHC0 31 °C (88 °F)

Złączono Posta : 13.07.2007 (Pią) 22:37

Chodzi mi szczególnie o GOTHICA II

Jak mam widocznośc od 200 -300% to ścina a przeciesz nie powinno na takim komie ścinać i kiedyś nie ścinało !!

no ten to nie jest dobry program do ochrony. Zmien antyVira i daj logi z DSS HiJacka Silent Runners i ComboFix-a to rozwieje wszelkie wątpliwości :mrgreen:

Co to znaczy daj logi ???

Prosze jaśniej . Ja nie bardzo rozumiem !!

lukaszradomski byleś proszony o coś.

Do poczytania regulamin + http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=124461

Po lekturze proszę zgłosić się do mnie lub innego moderatora, podając link do tego tematu. Zamykam.