Siemka. Mam radiówke 1 Mb i ciągle mi ping skacze w ogóle siępograc nie da tylko pózno w nocy i rano z pol godzinki i znowu sie zaczynaja a w dzień to o graniu w Cs mogę zaponieć… ;/ na speedtest.net ping zawsze jest stabilny do max 50 , Download speed mam 0.62 Mb/s a Upload 0.07 Mb/s. Moje komendy w Cs rate 25000 , cl_updaterate 101 , cl_cmdrate 101, to takie standardowe. Dodam iz mam router o nazwie MINITAR. Czasem liczba pakietow odebranych i wyslanych podnosi sie o 120 np 240-360-480 itd a bardzo czesto pakiety stoją w miejscy czyli np 1 … 10 … 16 itd wtedy neta muli jak niewiem a o grze to mozna zapomniec… Proszę o jakąs pomoc . Będę wdzięczny
updaterate i cmdrate na 80, niewiele pomoże ale trochę powinno. Co do tego że radiówka to taki jej urok… najszybciej pomorze zmiana dostawcy netu, przejście nawet na neostradę:>
Ustaw radiówkę w pozycji w której najlepiej łapie zasięg.
Spróbuj utrzymywać ruch pakietowy - wtedy nie będzie przestojów.
W radiówce jest to norma,miałem kiedyś taki internet i nie wspominam tego okresu najlepiej.Możesz spróbować jeszcze z ustawieniem anteny w bardziej optymalnym miejscu bądz zainwestowanie w mocniejszą antenkę.