Zamierzam się z kupnem programu do obróbki video , i najbardziej przypadł mi do gustu Pinnacle
Uważam, że jest rewelacyjny , gdyż jest prosty w obsłudze, ma dużo efektów i możliwości, można w nim zmieniać najdrobniejsze szczegóły :)
Wiem, że najnowsze wersje to trochę spory wydatek niestety jak na moją kieszeń, tymbardziej, że do użytku tylko domowego… ale, zainteresowały mnie oferty na allegro, aczkolwiek , znalazłam Pinnacle Studio 9.4 BOX PL (99zł ) oraz Pinnacle Studio 9.4 Plus UPG PL (49zł), ale nie wiem czy to się różni?
skąd wynika taka różnica w cenie? bo z opisu sprzedawcy nic nie wynika…
Chciałabym się dowiedzieć również czym różni się powyższa 9 od wersji testowej Pinnacle Studio Plus 11??
testowanej przeze mnie poprzez portal dobreprogramy …w sumie , trial Pinnacle 11 testowałam tylko na filmikach załączonych do programy, gdyż przy próbach zabawy ze swoimi wyskakiwało brak rejestracji, a po rzekomym rejestrowaniu, pojawiało się, że produkt został już zarejestrowany, takie błędne koło… myśle, że to wynikało z wersji testowej, ale czy na pewno? oświećcie mnie
i ost. pytanie, gdybym zdecydowała się na 9 i kupiła od osoby prywatnej, zwykłego użytkownika, który poprostu sprzedaje program , ale był już rejestrowany pinnacle u niego? to czy u mnie w związku z tym mogą pojawiać się jakieś problemy z aktywacją ??
Bardzo mi zależy na odp , z góry bardzo dziękuje