Na mojej stronie www mam zainstalowanego shoutboxa i jest w nim zrobiony pionowy pasek przewijania w okienku czata. Jednak problem jest w tym, że kiedy wysyłam wiadomość pasek przechodzi na dół a gdy napisze ktoś inny to wtedy pasek przesuwa się do góry. Powinien być cały czas na dole ten pasek przewijania.
Czy ktoś może mi pomóc to zrobić żeby mi ten pionowy pasek przewijania działał tak jak powinien ?
B I U Kolor Ciemnoczerwony Czerwony Pomarańczowy Brązowy Żółty Zielony Oliwkowy Błękitny Niebieski Ciemnoniebieski Purpurowy Fioletowy Biały Czarny Zamknij tagi Emotki
<?php $listaEmotek=array(); $listaEmotek[‘graph’]=array(‘biggrin’,‘confused’,‘cool’,‘cry’,‘curve’,‘eek’,‘evil’,‘exclaim’,‘idea’,‘lol’,‘mad’,‘mrgreen’,‘neutral’,‘razz’,‘eusathink’,‘redface’,‘rolleyes’,‘sad’,‘smile’,‘smile2’,‘square’,‘surprised’,‘wink’,‘question’,‘arrow’); $listaEmotek[‘text’]=array(‘:-D’,‘:-?’,‘8-)’,‘’,‘:-/’,‘:shock:’,‘:evil:’,‘:!:’,‘:idea:’,‘:lol:’,‘:-x’,‘:mrgreen:’,‘:-}’,‘:-P’,‘:-k’,‘:oops:’,‘:roll:’,‘:-(’,‘:-)’,‘:->’,‘:-]’,‘:-o’,‘;-)’,‘:?:’,‘
’); for ($i=0;$i echo ’
‘; return string; } function success(response, status) { if(status == ‘success’) { lastTime = response.time; $(’#daddy-shoutbox-response’).html(’