Ale też potrafiła wyciągnąć pazura. Kiedyś się słuchało obowiązkowo. Szkoda, że z powodu ostatnich błędów poszarpała sobie reputację.
Zgodzę się, że najlepsze kawałki jakie słyszałem były śpiewane przez Afroamerykanów. Najwidoczniej jednak rapować chcą też inni i może to powinno się nazywać inaczej, np postrap ;]? Np Eminem Eminem ft. CeeLo Green - "The King And I" - YouTube uważany jest za rapującego tak jak czarny. Jednak w głosie słychać inną nutę, nie ma tej ciężkiej solidnej bazy. Ok zostawiam rap i prowokuję dalej Jak się wam podoba Ralph Kamiński wykonujący stare przeboje?
Trochę zapomniany temat, a ja dziś mam piosenkę dla starszaków, którzy pamiętają wczesne lata 80. w polskiej TV.
Kto pamięta, kto oglądał?
Specjalnie nie piszę co to za utwór i gdzie był wykorzystany, aby była to pewna niespodzianka.
Oczywiście wiem, że to już nie czasy, gdy można było z tego robić konkurs „jaka to melodia”
@ wasabi1084 kto krto ? My xzy oni? Nqpisac do niech by trzeba bylo. Lysonzi dobra CD wydali teraz. Cala jak kiedys Keke tez wszustkie numery ai.
Diwie tylko zna,m.
Ci, którzy tam dukają coś pod nosem. Mogliby się nauczyć trochę śpiewać, chociaż do poziomu Disco Polo, to może by zaśpiewali, marnie, bo marnie, na jakiejś potańcówce dla nawalonych. A tak, to po prostu coś tam, dukają łamanym polskim pod nosem. Do tego przekaz taki dla pierwszoklasisty z pod trzepaka.