Mam problem z grą Piraci z Karaibów i kodami do niej.
Otóż wykonuję porady znalezione w internecie i nic nie wychodzi.
Za pomoc z góry dziękuję
Mam problem z grą Piraci z Karaibów i kodami do niej.
Otóż wykonuję porady znalezione w internecie i nic nie wychodzi.
Za pomoc z góry dziękuję
A masz polska wersje? Ja mam pl i kiedys tez probowalem i mi nie dzilalaly. Ale ta gra jest banalna i jak chcesz tio dam ci sposob na nieskonczonoisc mamony.
CHEAT MODE ON(JAK NIE CHCESZ ZEPSUC SE GRY I NIE BYC CHEATEREM TO NIE CZYTAJ
Idz do lichwiarza najlepiej w tym pierwszy,m miescie ktore zostalo zaatakowane(dawno w to nie gralem) i pozycz maksymalna sume, potem wyrzuc zloto do skrzyni w jego domu, potem znowu porzycz itd. Jak sie zbierze jakies 200k to pozycz jeszcze raz i od razu mu oddaj. Rezszty nie bedzie chcial
EDIT@DOWN
Pewnie, zawsze jest kumpel
Kumpel mnie poprosił o kody bo ma problemy
Edytowano:
kurak21w ja nie żartuję
Uda ci sie. :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
0X 0X 0X 0X :eating: :eating: :eating: :eating: :eating: :eating: :eating: :eating: :eating: :eating: :eating: :eating: :eating: :Fade-color :Fade-color :Fade-color :Fade-color :Fade-color :Fade-color
:grab: :grab: :grab: :grab: :grab: :grab: :grab: :eggface: :eggface: :eggface: :painting: :painting: :painting: :painting: :painting: :painting: :painting: :painting: :smilecolros: :smilecolros: :smilecolros: :smilecolros: :smilecolros: :smilecolros: :smilecolros: :snipersmile: :snipersmile: :snipersmile: :snipersmile: :snipersmile: :2gunfire: :2gunfire: :2gunfire: :2gunfire: :2gunfire: :2gunfire: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly:
:black: :black: :black:
:olympic: :olympic: :olympic: :olympic: :olympic: :olympic: 0X 0X 0X 0X :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :rainbowafro: :rainbowafro: :rainbowafro: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l:
:rainbow1: :rainbow1: :rainbow1: :rainbow1: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :bad-words: :bad-words: :bad-words: :bad-words: :crazyeyes: :crazyeyes: :crazyeyes: :crazyeyes: :new-alien: :new-alien: :new-alien: :new-alien: :new-alien: :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: :splat: :splat: :splat: :splat: :splat: :halfrobot: :halfrobot: :halfrobot: :halfrobot: :halfrobot:
:turn-l: :turn-l: :usa :usa :usa :usa :usa